News

Florin Pastramă, gol complet la Ferma de pe PRO TV! Reacția lui Brigitte Sfăt

28.03.2019 | 14:30

Nicio ediție fără imagini interzise minorilor la Ferma! De câteva ediții încoace, idila dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt a adus urmăritorilor emisiunii imagini extrem de intime între cei doi. Cel mai controversat concurent s-a dezbrăcat complet în fața cemerelor de luat vederi, în aceeași încăpere în care se afla și fosta soție a lui Ilie Năstase. “Vezi că te văd camerele în aia goală“, a spus Brigitte. „Oricum e mică“, a răspuns vărul soției lui Pepe.

Florin Pastramă, gol pușcă la Ferma! Care a fost reacția lui Brigitte Sfăt?

Având în vedere că cei doi s-au apropiat destul de mult, fost a soție a lui Ilie Năstase nu a reacționat extrem, astfel că doar l-a atenționat că sunt camere exact în locul în care acesta s-a dezbrăcat. De asemenea, Florin Pastramă i-a atras atenția din nou asupra faptului că nu este foarte dotat, iar aceasta i-a dat un răspuns la care, poate, unii nu se așteptau.

„Tu ştii, eu nu ştiu. Nu ţi-am văzut-o. Nu mă interesează chestia ta, că ţi-am văzut-o la baie, boule. Că eşti prost, că ai stat acolo în prosop şi la un moment dat te-ai crăcănat aşa la mine, fraiere. Nu m-am uitat, am închis ochii. Eşti prost, cred că ai făcut-o intenţionat“, a spus Brigitte.

Florin Pastramă, gol pușcă la Ferma! Cum a reacționat Brigitte Sfăt?
Florin Pastramă, gol pușcă la Ferma! Cum a reacționat Brigitte Sfăt?

Raluca Podea, detalii intime despre Florin Pastramă

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, a reacționat după ce acesta a fost surprins la Ferma sărutându-se cu Brigitte Sfăt. ”Lua pastile și mă prostea după ce le-am găsit într-un sertar. Mi-a zis că i le-a dat vără-su ca să citească prospectul! El crede că mă prostea pe mine!Păi pe Brigitte a terminat-o repede, dacă nu a avut pastilele la el. S-au întâmplat multe acolo, nu s-a putut da la televizor, dar eu îi știu fața aia de leșinat.”

Tags: