News

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt vor fi părinți? Ce se întâmplă cu concurenții Ferma: “Vreau să-i fac gemeni”

30.03.2019 | 15:51
Florin Pastrama si Brigitte Sfat vor fi parinti Ce se intampla cu concurentii Ferma Vreau sai fac gemeni

Relaţia dintre Florin Pastram şi Brigitte Sfăt este din ce în ce mai strânsă, la emisiunea Ferma, unde cei doi nici nu se mai feresc de ochii lumii. Se pare însă că cei doi sunt împreună de mai mult timp, însă au reuşit să-şi ţină departe relaţia de ochii vigilenţi ai camerelor de filmare de la Ferma.

Florin Pastramă şi Brigitte Sfat vorbesc deja despre copii

Într-un vlog pe care cântăreţul Jorge l-a făcut la începutul lunii februarie, la doar două săptămâni de la debutul show-ului Ferma, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă vorbeau deja despre luna de miere și despre copii.

Numele vlogului postat de Jorge este „Brigitte şi Florin Pastramă se căsătoresc?” şi chiar începe cu celebra urare: „Casă de piatră”. Jorge i-a întrebat pe cei doi, la un moment dat dacă se vor muta împreună și unde vor merge în luna de miere.

Florin Pastrama Brigitte Sfat copii
Florin Pastrama si Brigitte Sfat vor sa faca copii si sa se casatoreasca

Brigitte Sfăt vrea să meargă cu Florin Pastramă în Maldive, în luna de miere

„Normal, casa e goală. O aştept cu drag. Nici nu mai ştiu câte camere am. În luna de miere mergem în Dubai”, este răspunsul lui Florin Pastramă, potrivit okmagazine.ro.

„Nu mai vreau în Dubai, am fost de prea multe ori. În Maldive”, a completat Brigitte Sfăt. Florin Pastramă a spus şi că vrea saă aibăcopii cu Brigitte. „Vreau să fac un anunţ important. Vreau să-i fac gemeni în Maldive. Vreau să-i fac gemeni. Inseminare artificială”, a spus Pastramă.

Recent, surse din Ferma au declarat pentru cancan.ro că relaţia dintre cei di este una foarte apropiată. “Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune.

E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți.

Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta.

El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte”, menţionează sursa respectivă.