Life

Florin Piersic a cerut un loc de parcare aproape de casa sa. Ce răspuns i-au dat autoritățile din Cluj

Florin Piersic a cerut un loc de parcate din fața casei sale, pentru că se mișcă din ce în ce mai greu. Răspunsul primit a fost însă negativ.
04.09.2021 | 17:27
Florin Piersic a cerut un loc de parcare aproape de casa sa Ce raspuns iau dat autoritatile din Cluj
Florin Piersic a cerut un loc de parcare aproape de casa sa. Ce răspuns i-au dat autoritățile din Cluj
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a solicitat în urmă cu ceva vreme un loc de parcare cât mai aproape de locuința sa din Cluj.  Ajuns la vârsta de 85 de ani actorului îi este din ce în ce mai greu să meargă.

Răspunsul a fost unul negativ, motivul fiind că strada pe care locuiește este foarte îngustă.

Primarul Emil Boc  i-a transmis că a găsit o soluție, dar deocamdată nu se știe care este aceea.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a cerut un loc de parcare aproape de casa sa. Ce răspuns i-au dat autoritățile din Cluj

Florin Piersic își dorea să poată parca mai aproape de locuința sa din Cluj, de pe strada Nicolaus Copernicus. Din cauza vârstei îi este din ce în ce mai greu să se deplaseze.

Astfel, a făcut o cerere la primărie în care a solicitat un loc de parcare. Răspunsul autorităților a fost însă negativ. Strada pe care locuiește unul dintre cei mai mari actori români este mult prea îngustă și nu se pot face locuri de parcare. Chiar și edilul orașului, Emil Boc s-a implicat în această problemă, dar nu a rezolvat mare lucru. Acesta a declarat că a găsit o soluție, dar nu a precizat care este aceea.

ADVERTISEMENT

“Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare.

Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic este un brand pentru România”, a declarat Emil Boc, potrivit Știridecluj.ro.

Florin Piersic a primit Ordinul Mușatinii al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

Cunoscutul actor a primit în luna august Ordinul eparhial „Mușatinii” al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic.

“Deși este născut în inima Ardealului, la Cluj-Napoca, marele actor Florin Piersic este strâns legat de Bucovina din două  motive: locul de obârșie al părinților săi și cariera sa cinematografică, peste 55 de filme, din care multe cu tematică istorică, au fost turnate în această zonă.(…)

ADVERTISEMENT

Este un om care întotdeauna a știut să transmită modul lui aparte de a fi creștin, de a fi apropiat de Biserică. Nu începea o înregistrare sau vreun spectacol fără să se însemneze cu semnul Sfintei Cruc, este o parte din comunicatul postat pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților”,  se arată în comunicatul postat pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

ADVERTISEMENT