ADVERTISEMENT
Life

Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de români

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 16:32
Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de români
Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de oameni. Sursa foto: captură video Youtube

Florin Piersic a dat lovitura la vârsta de 85 de ani, după ce a apărut în emisiunea „Legendele”, moderată de Dan Negru. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de români. 

ADVERTISEMENT

Interviul artistului a câștigat la nivel național, fiind vizionat de peste 450.000 de oameni. Potrivit paginademedia.ro, momentul actorului a pierdut la orașe și în rândul tinerilor, în fața postului de televiziune Pro TV.

Producția moderată de renumitul prezentator Dan Negru 1 s-a luptat cu filmul „Bohemian Rhapsody” de pe Pro TV și cu o reluare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, ce lovitură! Interviul actorului, urmărit de sute de oameni

Sursa menționată mai sus mai arată că Florin Piersic a fost urmărit de 455.000 de români din toată țara. Antena 1 a fost pe primul loc la nivel național, fiind urmată la mică distanță de Pro TV cu 421.000 de telespectatori, iar pe trei a fost Kanal D cu 366.000 de privitori.

La categoria Urban liderul a fost cu totul altul. Interviul cu marele actor român a fost clasat pe locul 2 cu 242.000 de telespectatori, în timp ce primul loc a fost ocupat de postul concurent, Pro TV, care la momentul respectiv a avut 265.000 de oameni în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, locul trei a fost ocupat de România TV, cu 181.000 de urmăritori. Postul de știri s-a clasat la egalitate cu Kanal D.

În ceea ce privește audiența la nivel comercial, tinerii au ales filmul de pe Pro TV, în defavoarea interviului cu Florin Piersic. În felul acesta postul din Pache Protopopescu s-a clasat pe primul loc cu 119.000 de telespectatori, iar Antena 1 a avut 103.000 de privitori tineri. Pe trei a fost Kanal D – 83.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, prima reacție după ce a văzut audiențele

„Băi, ne facem de râsul lumii!!! Săptămâna trecută, la «Legendele», Gheorghe Zamfir vorbind despre Mircea Eliade a fost lider de audiență pe TV și aseară v-ați uitat și la Piersic recitând din Minulescu? 

Nu e ok! Ne încurcă algoritmul și brandul de idioți. Vă rog, nu vă mai uitați! Nu vreau să par elitist, am mâncat mult usturoi în televiziune, dar nu vă înțeleg. Hai să ne revenim…”, a scris Dan Negru pe Facebook, alături de o imagine cu Florin Piersic.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!