Life

Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de români

25.04.2021 | 16:32
Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de romani
Florin Piersic a dat lovitura la 85 de ani. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de oameni. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a dat lovitura la vârsta de 85 de ani, după ce a apărut în emisiunea „Legendele”, moderată de Dan Negru. Momentul remarcabil al marelui actor a fost vizionat de sute de mii de români. 

Interviul artistului a câștigat la nivel național, fiind vizionat de peste 450.000 de oameni. Potrivit paginademedia.ro, momentul actorului a pierdut la orașe și în rândul tinerilor, în fața postului de televiziune Pro TV.

ADVERTISEMENT

Producția moderată de renumitul prezentator Dan Negru 1 s-a luptat cu filmul „Bohemian Rhapsody” de pe Pro TV și cu o reluare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D.

Florin Piersic, ce lovitură! Interviul actorului, urmărit de sute de oameni

Sursa menționată mai sus mai arată că Florin Piersic a fost urmărit de 455.000 de români din toată țara. Antena 1 a fost pe primul loc la nivel național, fiind urmată la mică distanță de Pro TV cu 421.000 de telespectatori, iar pe trei a fost Kanal D cu 366.000 de privitori.

ADVERTISEMENT

La categoria Urban liderul a fost cu totul altul. Interviul cu marele actor român a fost clasat pe locul 2 cu 242.000 de telespectatori, în timp ce primul loc a fost ocupat de postul concurent, Pro TV, care la momentul respectiv a avut 265.000 de oameni în fața micilor ecrane.

De data aceasta, locul trei a fost ocupat de România TV, cu 181.000 de urmăritori. Postul de știri s-a clasat la egalitate cu Kanal D.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește audiența la nivel comercial, tinerii au ales filmul de pe Pro TV, în defavoarea interviului cu Florin Piersic. În felul acesta postul din Pache Protopopescu s-a clasat pe primul loc cu 119.000 de telespectatori, iar Antena 1 a avut 103.000 de privitori tineri. Pe trei a fost Kanal D – 83.000 de urmăritori.

Dan Negru, prima reacție după ce a văzut audiențele

„Băi, ne facem de râsul lumii!!! Săptămâna trecută, la «Legendele», Gheorghe Zamfir vorbind despre Mircea Eliade a fost lider de audiență pe TV și aseară v-ați uitat și la Piersic recitând din Minulescu? 

ADVERTISEMENT

Nu e ok! Ne încurcă algoritmul și brandul de idioți. Vă rog, nu vă mai uitați! Nu vreau să par elitist, am mâncat mult usturoi în televiziune, dar nu vă înțeleg. Hai să ne revenim…”, a scris Dan Negru pe Facebook, alături de o imagine cu Florin Piersic.

ADVERTISEMENT