News

Florin Piersic a fost vizitat de Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila la Spitalul Foișor. Care este starea actorului

Vizită neașteptată pentru Florin Piersic la spital. Premierul și ministrul sănătății au mers să-l vadă pe marele actor după ce și-a revenit din operație.
12.05.2024 | 13:38
Florin Piersic a fost vizitat de Marcel Ciolacu si Alexandru Rafila la Spitalul Foisor Care este starea actorului
Florin Piersic a primit vizita premierului Ciolacu și a ministrului Rafila după ce a început să-și revină de la operația suferită joi, 9 mai. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Rafila, ministrul sănătății, s-a prezentat duminică la Spitalul Foișor, unde este internat Florin Piersic, actorul. În aceeași zi, Marcel Ciolacu, Prim-ministru, a vizitat și el spitalul pentru a-i aduce o vizită actorului.

Ciolacu și Rafila l-au vizitat pe Florin Piersic

„Nu (am date noi despre starea lui Florin Piersic – n.r.). Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului”, a spus Rafila la intrarea în spital. Marcel Ciolacu nu a făcut nicio declarație la sosirea sa în spital.

ADVERTISEMENT

Managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu, a comunicat sâmbătă că starea generală a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit. Actorul a fost cooperant și a reușit să se ridice în picioare după mai multe săptămâni.

Florin Piersic arată o îmbunătățire, iar starea sa generală s-a ameliorat. Procesul de mobilizare activă a pacientului a început, acesta fiind cooperant și reușind să se ridice în picioare după mai multe săptămâni, conform unui comunicat semnat de Șerban Dragosloveanu, managerul interimar al Spitalului Foișor.

ADVERTISEMENT

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/ indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale.

A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, potrivit informațiilor transmise într-un comunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a fost transferat de urgență în Capitală

Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor joi dimineața pentru a primi tratament ortopedic. Medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” au afirmat că starea actorului este stabilă, însă acesta este un pacient vulnerabil din cauza vârstei și a altor afecțiuni asociate.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost adus de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD. De asemenea, joi, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi la Spitalul Foișor din București. Echipa medicală i-a instalat o proteză cu antibiotic pentru a combate infecția din corpul său.

ADVERTISEMENT

Vineri, personalul medical a raportat o îmbunătățire a stării de sănătate a actorului și au descris starea lui ca fiind favorabilă. În plus, medicii s-au arătat optimiști în privința evoluției sale.

Sâmbătă dimineața, au fost divulgate informații suplimentare despre starea de sănătate a maestrului. Se pare că Florin Piersic se simte chiar mai bine decât în ziua precedentă și deja a început să își recapete mobilitatea.

De luni, marele actor va începe să facă recuperări, iar procesul va fi unul îndelungat. Dat fiind că a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, Florin Piersic va avea nevoie de timp pentru a-și restabili capacitatea de a se deplasa fără ajutor.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge...
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge în zbor
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”