Life

Florin Piersic, alături de Dan Negru într-un moment greu. Despre ce este vorba

06.12.2020 | 14:40
Florin Piersic alaturi de Dan Negru intrun moment greu Despre ce este vorba
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a făcut un gest uimitor pentru Dan Negru, fiind alături de prezentatorul de la Antena 1 într-o perioadă foarte grea a vieții sale. Marele actor s-a îngrijit de soarta tatălui vedetei, care din păcate a decedat din cauza unei boli nemiloase. 

Nimeni nu a știut până acum ce a făcut actorul din Mărgelatu pentru „regele Revelioanelor” în urmă cu cinci ani când tatăl lui Dan Negru se lupta pentru viața sa, după ce fusese diagnosticat cu cancer. Ionel Negru, părintele realizatorului show-ului „Next Star”, a murit la vârsta de 75 de ani, în 2015.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de la Antena 1 a povestit că Florin Piersic l-a sunat frecvent în ultimele zile de viață ale tatălui său, interesându-se de starea de sănătate a acestuia, fără a cere prea multe detalii.

Florin Piersic, alături de Dan Negru într-o perioadă neagră

„Am trecut printr-o perioadă foarte complicată în viața mea când s-a prăpădit tata, când a murit tata. Tata a murit de cancer în urmă cu ceva ani și în faza terminală a bolii lui, în zilele alea noi știam că vine sfârșitul.

ADVERTISEMENT

În săptămâna aia, în fiecare dimineață, pe la 9 jumătate – 10, în fiecare zi, Florin mă suna și mă întreba doar atât «Dan e bine?», eu îi răspundeam «Trăiește», iar el închidea”, a mărturisit Dan Negru acum ceva vreme într-o emisiune de la Antena Stars.

Prezentatorul emisiunii „Te pui cu blondele?” și Florin Piersic sunt prieteni foarte apropiați, în ciuda faptului că diferența de vârstă dintre ei este foarte mare. Dan Negru are amintiri foarte frumoase legat de marele actor al teatrului românesc, despre care vorbește mereu cu mare drag.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic și Dan Negru, prieteni la cataramă. Ce spune prezentatorul despre actor

Dan Negru vorbește adesea cu Florin Piersic la telefon, având o relație foarte specială. Moderatorul de la Antena 1 adoră să filmeze alături de celebrul actor, recent fiind prezenți în același timp pe platoul de filmare pentru o emisiune de Crăciun.

„Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 (n.red vârstele celor doi) nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamin Button și strania lui tinerețe. 

ADVERTISEMENT

Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, a scris în urmă cu foarte puțin timp Dan Negru pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT