Life

Mesajul transmis de fiul lui Florin Piersic, de ziua de naștere a actorului: “La mulți ani, tânărul meu prieten! Ia-ți pastilele și ai grijă de tine!”

Cu ocazia zilei sale de naștere, eveniment marcat de multe nume mari din televiziune, Florin Piersic a primit un mesaj surprinzător din partea fiului său, Florin Piersic Jr.
28.01.2022 | 14:28
Mesajul transmis de fiul lui Florin Piersic de ziua de nastere a actorului La multi ani tanarul meu prieten Iati pastilele si ai grija de tine
Florin Piersic, mesaje aniversare din partea fiilor. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de 27 ianuarie este una cu mare însemnătate pentru români și pentru România. În urmă cu 86 de ani se năștea unul dintre cei mai mari actori ai țării, Florin Piersic.

Cu această ocazie, seara trecută, în emisiunea ”Sinteza zilei”, o ediție specială pentru sărbătoritul zilei, Mihai Gândea a adus în atenția telespectatorilor cele mai memorabile clipe din cariera și viața lui Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr, mesaj aniversar pentru părintele său

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care Florin Piersic Jr., fiul actorului, a apărut pe micul ecran, având o urare specială pentru tatăl său.

Actorul la rându-i, Piersic Jr.  și-a ridicat părintele pe un piedestal, apoi a mărturisit că și-ar fi dorit că marele Florin Piersic să ducă o altă viață, una peste mări și țări, aclamat fiind mereu pentru talentul său.

ADVERTISEMENT

În aceeași intervenție, Piersic Jr. a avut grijă să îi reamintească tatălui să aibă grijă de sănătatea sa, doar așa putând să îi fie alături în continuare, dar și să prindă vremurile în care, spune el, mașina timpului îl va duce înapoi la cele mai de suflet momente ale vieții.

”La mulți ani, tânărul meu prieten!”

“Florin Piersic nu este un actor, ci este o instituție. Nu, nu citesc de nicăieri, ci spun din mintea mea. Magnetism, carismă… îmi pare rău că n-ai rămas în America sau că nu te-ai născut în America. Era mișto! Eu n-aș fi fost pe lumea asta, dar era mișto pentru tine, pentru că acum aveai o vilă la Los Angeles, reședință în Miami, apartament la New York…

ADVERTISEMENT

Uite, tehnologia avansează incredibil și eu zic așa: ‘stai liniștit, că acum faci 86, dar când o să ai 94, ei o să inventeze deja mașina timpului, vor fi inventat deja. Și atunci de sui în ea și te duci unde vrei tu înapoi ca să te întâlnești cu toate femeile alea frumoase pe care le-ai amețit de n-au mai știut pe ce lume sunt. Așa că ia-ți pastilele și ai grijă de tine, da? Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?’ Deci, La mulți ani, tânărul meu prieten! Îți urează bătrânul junior”, a declarat Florin Piersic Jr. la Antena 3.

Colaj foto cu Florin Piersic și Florin Piersic Jr.
Florin Piersic Jr., mesaj pentru tatăl său, la ceas aniversar. Sursă foto: Antena 3

Daniel Piersic, mândru de tatăl său

Chiar dacă nu este atât de vizibil în lumina reflectoarelor, Mihai Gâdea a readus în atenția lui Florin Piersic și a fanilor săi un mesaj de suflet venit și din partea lui Daniel Piersic.

ADVERTISEMENT

În anul 2020, fiul cel mic al lui Florin Piersic i-a făcut și el o urare la TV. Atunci, actorul și-a privit cu zâmbetul pe față și ochii strălucind băiatul, ascultându-i cuvintele calde.

ADVERTISEMENT

“La Mulți Ani, dragă tată! Te iubesc și îmi doresc să te am lângă mine încă foarte, foarte mulți ani de acum în colo. Sunt mândru că ești tatăl meu și te iubesc!”, a spus și al doilea copil al actorului, Daniel Piersic.