Life

Florin Piersic, dezvăluiri despre hoții care i-au spart casa. Ce i-au furat

Florin Piersic, detalii despre persoanele care i-au jefuit locuința. Cu ce au plecat pungașii și cum s-a încheiat întâmplarea.
01.01.2023 | 17:34
Florin Piersic dezvaluiri despre hotii care iau spart casa Ce iau furat
Florin Piersic, detalii despre persoanele care i-au jefuit locuința. Cu ce au plecat pungașii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul actor a făcut mai multe dezvăluiri despre hoții care i-au spart casa de vacanță pe care o deține în Gura Râștii, județul Cluj-Napoca. Ce i-au furat și ce a făcut vedeta când a descoperit cine i-a intrat în locuință.

Florin Piersic, detalii despre persoanele care i-au jefuit locuința. Cu ce au plecat pungașii

Florin Piersic povestește cu foarte mare amuzament de fiecare dată, chiar dacă este vorba de pungașii care au vrut să plece cu bunuri de valoare din casa sa. Hoții nu au furat bani, ci pistoalele folosite la seria Mărgelatu.

ADVERTISEMENT

Oamenii legi i-au găsit pe răufăcători la două săptămâni de la incident și aruncaseră armele într-un râu. La momentul respectiv actorul în vârstă de 86 de ani nu le-a dorit răul, ci chiar i-a iertat pe cei doi hoți.

„Aveam pistoalele rămase de la «Mărgelatu”». Erau de formă prin casă, ce muniție?! Într-o zi, de Paști, eram plecat în Bucovina. În loc să ia o fotografie, amintire cu mine, că mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele.

ADVERTISEMENT

Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine. Într-o zi, mi le-a adus cineva, pistoalele, le-au găsit aruncate în apă, în râul de lângă. După o săptămână, două, mi i-a adus polițistul pe hoți.

Doi inși, în cătușe. «Nu-i condamnați, mă, că nu mi-au furat nimic! Dau și declarație». Și-au cerut și iertare. «Au venit din curiozitate, mi-au luat niște rahaturi de pistoale, care nu sunt bune la nimic».

ADVERTISEMENT

Așa am făcut, cred că am procedat cel mai bine”, a mărturisit Florin Piersic în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar.

Florin Piersic, povestiri adunate de-a lungul vieții

Florin Piersic a adunat de-a lungul vieții și carierei sale artistice foarte multe povestiri, motiv pentru care recent a publicat prima sa carte. „Viața este o poveste” este disponibilă atât pe piața internă, cât și internațională cu doar 39 de lei.

ADVERTISEMENT

Paginile publicației surprind momente speciale și marcante pentru celebrul actor român care are o carieră strălucitoare pe scena teatrului, dar și în filme.

ADVERTISEMENT