Life

Florin Piersic, în lacrimi după moartea lui Florin Condurățeanu. Omagiul adus regretatului jurnalist

Florin Piersic a vorbit cu mare regret în suflet despre moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Actorul a scos la iveală câteva lucruri remarcabile despre gazetarul căruia i-a adus un ultim omagiu.
01.07.2021 | 07:53
Florin Piersic in lacrimi dupa moartea lui Florin Condurateanu Omagiul adus regretatului jurnalist
ADVERTISEMENT

Artistul este devastat de durere, mărturisind recent că îl leagă foarte multe amintiri de jurnalistul care s-a stins din viață zilele trecute în urma unui stop cardio-respirator. Regretatul jurnalist i-a fost alături actorului în clipele grele ale vieții.

Florin Piersic a dezvăluit că regretatul Florin Condurățeanu a fost un om cu un suflet frumos, un prieten pe care nu-l va uita prea curând, mai ales că este una dintre persoanele care a purtat pe umeri sicriul scumpei sale mame.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, devastat de moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Ce amintiri îi leagă pe cei doi

„Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu, rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că a fost unul din marii mei prieteni, al meu și al părinților mei.

Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una din cele mai mari tragedii a vieții, pierderea scumpei mele mame”, a mărturisit Florin Piersic pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Actorul a scos la iveală și alintul pe care-l avea din partea lui Florin Condurățeanu, care era extrem de atent la aparițiile televizate ale sale. Florin Piersic a ținut să transmită și un mesaj emoționant pentru cel care a fost prietenul său.

Florin Piersic, omagiu în memoria lui Florin Condurățeanu

Cu durere în suflet, artistul a punctat faptul că regretatul gazetar și prezentator TV este un „om bun” pe care îl va purta pentru totdeauna în gândurile și în inima sa. Florin Piersic regretă că nu poate fi alături de familia jurnalistului în ziua înmormântării.

ADVERTISEMENT

„Pentru el pentru Condurățeanu eram «domnul primăvară», așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam. 

Domnule, suflet mare Florin Condurățeanu ,ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu Florin Piersic o să îți simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta.

ADVERTISEMENT

Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun. El rămâne pentru mine ca un frate”, a mai spus Florin Piersic, mai arată sursa menționată mai sus.

Florin Condurățeanu a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, după ce o zi întreagă filmase pentru emisiunea sa. Omul de televiziune s-a stins în brațele fiului său, Răzvan, în propria locuință.

Regretatul jurnalist urmează să fie condus pe ultimul drum joi, 1 iulie 2021, la ora 12:00. Gazetarul își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu din Capitală.

ADVERTISEMENT