Life

Florin Piersic își arată cei 87 de ani. Cum a apărut actorul în public

Florin Piersic își arată cei 87 de ani. Marele actor este foarte activ în ciuda vârstei, dar acum fanii au fost uimiți de apariția sa.
06.12.2022 | 09:12
Florin Piersic isi arata cei 87 de ani Cum a aparut actorul in public
Florin Piersic își arată cei 87 de ani. Cum a apărut actorul în public. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată Florin Piersic în realitate, la cei 87 de ani ai săi. Actorul începe să își arate vârsta reală, deși este într-o formă fizică de invidiat și nu renunță la evenimente.

Florin Piersic își arată cei 87 de ani. Cum a apărut faimosul actor

Florin Piersic este extrem de activ în ciuda vârstei sale și nu renunță nici acum la spectacole.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru că nu mai este la prima tinerețe, actorul are o înfățișare diferită acum, deoarece timpul și-a spus cuvântul pe chipul marelui actor.

Aflat în Viena pentru un spectacol, actorul s-a întâlnit cu nimeni alta decât cu Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a ratat ocazia să facă poze cu Florin Piersic, care își arată cei 87 de ani.

Mirela Retegan chiar a mărturisit și care a fost conversația dintre ea și actor, care i-a spus că se simte de parcă are 100 de ani.

De altfel, cineva a comentat că se teme că va veni momentul în care și Florin Piersic se va stinge din viață, după ce atâția mari actori au părăsit scena vieții.

ADVERTISEMENT

„Mâine, poimâine auzim ca s-a stins și el. E atât de trist…. Dar…asta e viața. Trebuie sa ne obișnuim ca nimeni nu e nemuritor”, a scris cineva pe rețelele de socializare.

Florin Piersic
Florin Piersic își arată cei 87 de ani. foto Colaj Fanatik / Facebook

Florin Piersic, la Viena pentru o piesă de teatru la 87 de ani

Tot fondatoarea Găștii Zurli a spus și că Florin Piersic se afla în Viena pentru a juca într-o piesă de teatru cu Medeea Marinescu: Străini în noapte.

ADVERTISEMENT

„Cum e să ajungi la hotelul din Viena și să te întâmpine Florin Piersic cu întrebarea: – Ce faci domnișoară? La cei 20 de ani ai tăi te miști ușor, nu ca mine la 100.

Adorabil maestrul. Extrem de disponibil și cu chef de glume. Astăzi avem spectacol la Viena. Noi dimineața, la matineu și domnia sa cu Medeea Marinescu seara, “Străini în noapte“.

Avem împreună cu câteva trupe din România, același impresar care se ocupă de organizarea de spectacole, așa că petrecem deseori timp, împreună cu cei mai mari artiști ai României”, a scris Mirela Retegan pe Facebook.

ADVERTISEMENT