Life

Florin Piersic l-a impresionat pe Dan Negru. Ce mesagerie vocală are marele actor

Actorul Florin Piersic l-a impresionat pe Dan Negru, în timpul unui apel, la emisiunea ”Jocul cuvintelor”.
09.09.2022 | 12:29
Florin Piersic la impresionat pe Dan Negru Ce mesagerie vocala are marele actor
Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic în timpul emisiunii Jocul cuvintelor. Sursa foto: facebook, captură Instagram/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marele actor Florin Piersic a impresionat pe toată lumea, la emisiunea ”Jocul cuvintelor”. S-a întâmplat în timp ce era sunat de Dan Negru.

Dan Negru a dezvăluit mesageria vocală a lui Florin Piersic. Toată lumea a rămas surprinsă

Dan Negru l-a contactat pe îndrăgitul actor, pentru a-l ajuta pe unul dintre concurenți, care trebuia să identifice un cuvânt ce avea legătură cu Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a dat telefonul pe speaker, iar Florin Piersic nu a răspuns. Însă, a intrat mesageria sa vocală, care a sunat în felul următor:

”Da, aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine! Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos.

ADVERTISEMENT

Şi dumneavoastră vă doresc la fel. Vă mulţumesc că m-aţi sunat şi dacă doriţi să îmi lăsaţi un mesaj, atunci foarte bine.

Aşteptaţi mesajul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine m-a sunat, ce număr aveţi şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ce îmi doresc mie, Florin Piersic!”, este mesageria vocală a lui Florin Piersic, momentul fiind publicat de Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dan Negru și Florin Piersic, prieteni buni

Între Dan Negru și Florin Piersic există o prietenie aparte. La un moment dat, cei doi au plecat în Dubai pentru a filma o emisiune.

Se întâmpla în decembrie 2021, pentru o ediție specială de Crăciun.

” (…) Întâlnirea de anul ăsta am făcut-o în Dubai, un loc apreciat de toţi oamenii de pe planetă şi am făcut drumul până acolo cu ocazia Expoziţiei Mondiale din Dubai (…)”, a declarat Dan Negru pentru Click!

ADVERTISEMENT

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori români. Are 86 de ani, este originar din Cluj și a avut numeroase roluri de-a lungul carierei. Unul dintre cele mai îndrăgite este cel al lui Mărgelatu, din filmul ”Trandafirul galben”.

ADVERTISEMENT