Florin Piersic, mărturisire emoţionantă după moartea lui Radu Beligan: ”Îmi lăcrimează sufletul şi mintea”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 21:31
Florin Piersic, mărturisire emoţionantă după moartea lui Radu Beligan: ”Îmi lăcrimează sufletul şi mintea”

Actorul Florin Piersic a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena 3, că moartea maestrului Radu Belgian lasă un gol imens în sufletul său, explicând că Radu Beligan a fost unul dintre părinţii săi spirituali.

”Îmi lăcrimează sufletul şi mintea, ca oricărui om care pierde un părinte. Radu Beligan a fost un al doilea tată al meu. Maestre, iubite maestre Beligan, scumpul meu tată al doilea, eu, Florinel, aşa cum îmi spuneaţi dumneavoastră, vreau să vă spun că vă sunt recunoscător că aţi crezut în mine. Vă sunt recunoscător pentru că mi-aţi urmărit îndeaproape drumul meu artistic şi m-aţi încurajat. Mă simt mai singur pe lume şi mai trist” a spus Florin Piersic.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×