News

Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital, de Buna Vestire! Ce a scris actorul

25.03.2019 | 13:30
Florin Piersic mesaj de pe patul de spital de Buna Vestire Ce a scris actorul

Florin Piersic reacționează, la scurt timp după aflarea veștii că a ajuns de urgență la spital. Chiar dacă se află pe patul de spital, marele actor nu uită niciodată de tradițiile sfinte, astfel că a transmis un mesaj emoționant, cu ocazia Bunei Vestiri.

Ce mesaj a transmis Florin Piersic, de Buna Vestire

Ziua de 25 martie are o semnificație aparte pentru Florin Piersic. Maestrul nu marchează astăzi doar Buna Vestire, ci și ziua de naștere a mamei sale. Cu acest prilej, Florin Piersic a scris un mesaj emoționant, dedicat celei care i-a dat viață.

Astăzi este 25 martie, Buna Vestire. Sfânta mea mamă, s-a născut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă! Aseară m-am întâlnit cu doi foarte dragi prieteni de o viață, Nicole si Avik Assif, veniți din Israel, oameni care și-au făcut studiile în România cu mulți, mulți ani în urmă și, pe care părinții mei i-au primit în casa lor ca pe niște copii ai lor. Vă dați seama ce amintiri am eu cu ei? Vă iubesc dragii mei și vă mulțumesc pentru prietenia voastră!” , a transmis Florin Piersic, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Florin Piersic, alături de Medeea Marinescu în piesa „Străini în noapte”
Florin Piersic, alături de Medeea Marinescu în piesa „Străini în noapte”

Ce spune Medeea Marinescu, la aflarea veștii că Florin Piersic este în spital

Actrița Medeea Marinescu, partenera de scenă a maestrului Florin Piersic, a oferit prima reacție, la aflarea veștii că bunul său prieten și coleg este internat în spital. Îndrăgita actriță a ținut să-i liniștească pe fani, mărturisind că este vorba de un control de rutină.

Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă” , a declarat Medeea Marinescu.