MESAJ EMOŢIONANT! Ce cuvinte! Florin PIERSIC e unic! Ce i-a transmis lui Gabriel Cotabiţă!

Florin Piersic, prieten de o viaţă cu Gabriel Cotabiţă, i-a transmis cântăreţului aflat în comă de două săptămâni un mesaj emoţionat pe pagina lui de Facebook....
22.05.2015 | 19:08
MESAJ EMOTIONANT Ce cuvinte Florin PIERSIC e unic Ce ia transmis lui Gabriel Cotabita
ADVERTISEMENT

Florin Piersic, prieten de o viaţă cu Gabriel Cotabiţă, i-a transmis cântăreţului aflat în comă de două săptămâni un mesaj emoţionat pe pagina lui de Facebook.

Gabriel Cotabiţă se află în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a ajuns în urmă cu două săptămâni din cauza unui infarct. Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, actorul Florin Piersic a simţit nevoia să posteze un mesaj de susţinere pentru cântăreţ pe pagina sa de Facebok.

ADVERTISEMENT

”Sunt doar un simplu trecator” si ma cheama Florin Piersic. Si mai sunt si prietenul tau de o viata! Aceasta este melodia pe care tu mi-ai fredonat-o in masina ce ne ducea la Hunedoara si pe care ai cantat-o atunci in premiera pe scena orasului. Aceasta bucata m-a marcat si m-a urmarit pe tot parcursul prieteniei noastre.Acum, cand treci printr-un moment mai greu, indrept spre tine toata iubirea de care eu am avut norocul sa am parte, cu speranta ca-ti va da puterea sa-ti revii si sa ne bucuram cu totii in continuare de tine! Printul poeziei- Nichita Stanescu spunea ca un prieten adevarat e mai pretios ca un inger!Eu nu am aripi de inger, dar as dori sa te ocrotesc cu tot sufletul meu. Sunt alaturi de scumpa ta mama careia as vrea sa-i pot mangaia si saruta inima… Al tau pentru totdeauna, Florin Piersic”, a scris actorul pe pagina de Facebook.

Sursă: www.libertatea.ro