Life

Florin Piersic nu și-a putut stăpâni emoțiile. Ce s-a întâmplat la Teatrul Național București, chiar pe scenă

Florin Piersic nu și-a putut stăpâni emoțiile, după o reprezentanție la Teatrul Național București.
22.07.2021 | 08:15
Florin Piersic nu sia putut stapani emotiile Ce sa intamplat la Teatrul National Bucuresti chiar pe scena
ADVERTISEMENT

Actorul a avut parte de momente cu adevărat speciale, după ce a jucat prima sa piesă, după aproape un an de pauză, din cauza pandemiei, care nu a permis să aibă loc niciun fel de astfel de evenimente la care vin multe persoane.

Florin Piersic, moment special pe scena Teatrului Național București

Florin Piersic a fost susținut nu numai de fanii săi, ci și de familie. Astfel, gestul care l-a emoționat aproape până la lacrimi pe actor i-a aparținut nimeni altuia decât nepoțelului său, Sasha.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 5 ani, băiețelul i-a oferit bunicului său un trandafir la finalul spectacolului, moment în care sala a izbucnit în ropote de aplauze. Vizibil emoționat, Florin Piersic a luat floarea.

Sasha, nepoțelul lui Florin Piersic, cel mai important spectator

Fiul lui Florin Piersic jr. a avut nevoie de ajutorul mamei sale pentru a putea ajunge la bunicul său, scena fiind prea înaltă pentru el. Totul a decurs perfect, iar maestrul a luat floarea de culoare galbenă.

ADVERTISEMENT

Desigur că el a trebuit să prezinte acest moment publicului și a dezvăluit faptul că cel care i-a dăruit trandafirul este nimeni altul decât Sasha, nepoțelul său.

Ce a spus Florin Piersic despre nepoțelul său și tatăl acestuia

De asemenea, el a prezentat-o și pe mama acestuia, soția fiului său, cea alături de care a fost micuțul la piesa de teatru a bunicului său.

ADVERTISEMENT

El a spus ceva chiar și despre Florin Piersic jr, lucru care a strânit zâmbete.

“Am un spectator important. Este nepoțelul meu, iar doamna care îl ține de mânuță este soția lui Piersic Junior, care e ceva puțin mai talentat decât mine”, a spus Florin Piersic, fericit, conform Click.

De altfel, sala a arătat aprecieri pentru actori și i-a aplaudat minute în șir. Piesa care a fost pusă în scenă a fost “Străini în Noapte”, iar venirea nepoțelului său nu a fost singurul moment cu adevărat emoționant.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a ținut și un discurs emoționant, dedicat lui Radu Beligan, cel care a regizat această piesă de teatru, de la moartea căruia s-au împlinit cinci ani.

Actorul a revenit pe scenă după aproape un an de pauză, iar biletele s-au vândut complet. De altfel, sala a fost neîncăpătoare pentru toți doritorii, având în vedere că legea a stabilit că se poate ocupa la 75% din capacitate.

ADVERTISEMENT