Life

Florin Piersic, prima reacție de la internarea în spital. Ce mesaj a transmis artistul

Florin Piersic, prima declarație de când a fost internat la Spitalul Foișor din Capitală. Ce a avut de spus renumitul actor.
13.05.2024 | 20:50
Florin Piersic prima reactie de la internarea in spital Ce mesaj a transmis artistul
Florin Piersic, prima declarație de când a fost internat la Spitalul Foișor din Capitală. Ce a avut de spus renumitul actor. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Piersic, prima reacție de la internarea în spital. Ce mesaj a transmis artistul de 88 de ani care așteaptă cu nerăbdare să fie externat și să își reia activitatea de pe scena teatrului. Vedeta le-a mulțumit celor care au avut gânduri bune pentru el perioada asta.

Florin Piersic, prima declarație de când a fost internat la Spitalul Foișor din Capitală. Ce a avut de spus renumitul actor

Florin Piersic, prima declarație de când a fost internat la Spitalul Foișor din Capitală. Ce a avut de spus renumitul actor care a ținut să sublinieze că este ”viu”. A avut mii de mulțumiri pentru doctorii care l-au îngrijit zilele astea.

ADVERTISEMENT

A ținut să facă acest lucru făcând trimitere la premiile Oscar, unde actorii din întreaga lume obișnuiesc să aibă un ”polemic” pentru ajutorul primit. În felul acesta maestrul a demonstrat că nu și-a pierdut umorul și speranța.

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat în gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, vă dau şi o veste: «Sunt viu» şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roşianu, Dr. Florin Crişan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Şerban Dragosloveanu şi Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operaţiei, dar… m-a şi adus înapoi”, a spus Florin Piersic, scrie news.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, îndemn pentru admiratorii săi

Florin Piersic a avut și un îndemn pentru admiratorii săi. Actorul a ținut să le transmită că mai are foarte multe de spus pe scena teatrului din România, dovadă că abia așteaptă să iasă din spital pentru a juca din nou.

„Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”,  a mai spus maestrul, mai arată sursa menționată mai devreme. Artistul de 88 de ani se află la Spitalul Foișor de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT