News

Florin Piersic, prima reacție după ce a ajuns la spital: “Fac întreţinere”

25.03.2019 | 18:39
Florin Piersic prima reactie dupa ce a ajuns la spital Fac intretinere

Florin Piersic a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital în urma unor probleme cu genunchiul. Cunoscutul actor a mulțumit tuturor oamenilor care au fost alături de el în perioada grea pe care a traversat-o. „Am primit multe telefoane, dar nu am fost internat şi nici operat de urgenţă. Pur şi simplu trebuie să înţelegeţi că merg şi eu şi mai fac mişcare. Eu am fost mereu un om activ. Am făcut mişcare, am înotat, am jucat baschet”, a declarat Florin Piersic, conform Antena 1.

Florin Piersic, despre starea sa de sănătate

Florin Piersic a trecut printr-o perioadă dificilă. Acesta a ajuns la spital după ce a acuzat dureri la un picior. Conform spynews.ro, femeia care l-a însoțit ar fi cerut să “nu se răsufle nimic în presă” şi că, “dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”.  “Mă aşteaptă nişte spectacole la Teatrul Naţional, apoi am de luat un premiu la Uniter, urmează un festival la Iaşi pe care-l face Margareta Nistor cu nişte filme de-ale mele şi trebuie să fiu prezent. Mă îngrijesc doar… Fac întreţinere.

Ăsta e cel mai bun cuvânt. N-am operaţii, nu am nimic. Doar mă întreţin. Vreau să fiu şi să mai joc în spectacole la Bucureşti şi la Cluj. Vă mulţumesc tuturor că vă interesaţi de starea mea de sănătate. Vreau să mai trăiesc şi fac această mişcare de întreţinere. Trebuie să mă mişc, să fac chestii din astea. Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc că vă gândiţi la mine.”

Florin Piersic, mesaj despre starea de sănătate
Florin Piersic, mesaj despre starea de sănătate

Medeea Marinescu: “Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa”

„Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă”, a explicat Medeea Marinescu astăzi, conform DCNews.