Life

Florin Piersic, pus în dificultate de Dan Negru: “Puștiule, ar fi o premieră pentru mine”. Ce i-a cerut prezentatorul

Florin Piersic i-a fost de mare ajutor lui Dan Negru, deși inițial nu știa cum să răspundă propunerii primite de la prezentatorul care a semnat recent cu Kanal D.
19.04.2022 | 11:51
Florin Piersic pus in dificultate de Dan Negru Pustiule ar fi o premiera pentru mine Ce ia cerut prezentatorul
Florin Piersic, ajutor pentru Dan Negru. Ce i-a solicitat prezentatorul celebrului actor. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Celebrul actor a fost pus în dificultate de fostul moderator de la Antena 1, care a lansat pe piață o nouă carte. Prezentatorul a mai publicat în urmă cu ani buni Amintiri în alb și negru, care a apărut la editura Corint.

Florin Piersic, ajutor pentru Dan Negru. Ce i-a solicitat prezentatorul celebrului actor

Florin Piersic vorbește foarte des despre întâlnirile pe care le-a avut cu mulți dintre autorii literaturii românești, de aici și propunerea lui Dan Negru de a-i semna prefața operei la care a muncit în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Florin mi-a povestit de multe ori despre întâlnirile lui cu Arghezi, Tudor Mușatescu și alte statui ale literaturii. Când l-am rugat să scrie prefața cărții, l-am văzut prima dată încurcat. 

«Puștiule, nimeni nu mi-a cerut vreodată să-i scriu prefața vreunei cărți. Ar fi o premieră pentru mine».

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc din nou tânărului meu prieten, Florin pentru ajutor. Prima prefață de carte scrisă vreodată de cel mai popular actor român din toate timpurile”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Mai exact, este vorba de cartea intitulată Dialogul speranței. Cum să dobândim liniștea sufletească scrisă de celebrul prezentator și Părintele Vasile Ioana. Manuscrisul își propune să ajute oamenii să se ierte și să-i ierte pe cei care le-au greșit.

ADVERTISEMENT

În plus, este o publicație care își dorește să ghideze persoanele către centrul inimii lor, acolo unde se află Dumnezeu. Totodată, cartea este un dialog între omul modern și omul care este în căutări spirituale.

Prefața scrisă de Florin Piersic
Prefața scrisă de Florin Piersic la cartea lui Dan Negru. Sursa foto: Facebook.com

Dan Negru și Florin Piersic, relație de prietenie

Prezentatorul de la Kanal D și celebrul artist au o relație foarte frumoasă de prietenie care durează de ani buni. Fosta vedetă de la Antena 1 a primit frecvent ajutor din partea artistului în vârstă de 86 de ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dan Negru și Florin Piersic au filmat numeroase emisiuni împreună, ultima dintre acestea având loc în Dubai, la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT