Life

Florin Piersic s-a revăzut cu fosta soție Anna Széles. Cum a reacționat actorul

Marele actor Florin Piersic, față în față cu fosta soție, Anna Széles, alături de care a avut un mariaj de un deceniu și un copil.
13.12.2022 | 21:52
Florin Piersic sa revazut cu fosta sotie Anna Szeles Cum a reactionat actorul
Florin Piersic si Anna Szeles s-au revăzut la Viena. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marele actor Florin Piersic a avut o revedere emoționantă în aceste zile. S-a întâlnit cu cea care i-a fost a doua soție și i-a dăruit un fiu, actrița Anna Széles.

Florin Piersic, revedere emoționantă cu fosta soție Anna Széles

Florin Piersic (86 ani) și Anna Széles (80 ani) s-au revăzut la Viena, în cadrul unui spectacol de teatru, ”Străini în noapte”. Momentul a fost dezvăluit de actrița Medeea Marinescu, care a publicat pe facebook și o fotografie cu cei doi.

ADVERTISEMENT

În imagine, Florin Piersic pare foarte încântat că și-a întâlnit fosta parteneră și se poate observa cum o ține de mână.

”La Viena, la sfarsitul spectacolului cu STRAINI IN NOAPTE, alaturi de partenerul meu drag, Florin Piersic si o minunata actrita, Anna Szeles, a notat Medeea Marinescu.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, la revederea Annei Széles: ”Artista sufletului meu”

Florin Piersic a prezentat-o publicului pe fosta lui soție, iar în sala de spectacol s-au auzit ropote de aplauze. Mulți dintre spectatori și-au amintit de cea care făcea furori în urmă cu câțiva ani pe micile ecrane.

”Artista sufletului meu” , a descris-o Florin Piersic pe Anna Széles, care acum este stabilită în Ungaria, la Budapesta. Ea a venit special, la Viena, pentru a-i vedea spectacolul îndrăgitului actor, a mai dezvăluit Medeea Marinescu.

ADVERTISEMENT

”De când am plecat din tară ştiam, cumva, că s-ar putea să vină. Dânsa nu stă la Viena, fiul ei şi-al lui Florin, Daniel, locuieşte la Viena. Anna Széles stă de foarte mulţi ani la Budapesta şi a venit, special, pentru spectacol, pentru că nu-l văzuse.

I-am auzit, la un moment dat, glasul pe hol, dar nu am apucat să o văd înainte de spectacol. Eram în culise şi am auzit cum l-a primit sala pe Florin. A fost un urlet, ăsta e cuvântul. Nu au aplaudat puţin, lumea urla. Închipuiţi-vă o sală mare, o hală, unde s-au pus şi scaune în plus.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Florin a zis foarte frumos – pentru că el, de obicei, vorbeşte cu publicul înainte: “Şi, acum, vreau să vă prezint pe cineva. În sală se află şi fiul meu, şi cei doi copii ai lui, nepoţii mei, dar şi artista sufletului meu.”, a declarat Medeea Marinescu pentru Click!

Anna Széles și Florin Piersic au fost căsătoriți din 1975 până în 1985. Din căsnicia lor de 10 ani a rezultat un fiu, pe nume Daniel și care locuiește în Viena. Daniel este al doilea copil al lui Florin Piersic, căci actorul mai are încă unul din primul mariaj cu Tatiana Iekel, mai exact, faimosul Florin Piersic Jr.

După despărțirea de Anna Széles, Florin Piersic a cunoscut-o pe cea care și astăzi îi este alături, Anna Torok. Cu aceasta și-a unit destinele în 1993.

ADVERTISEMENT