Life

Florin Piersic și Dan Negru nu vor mai filma la Hollywood, de Crăciun. Ce le-au transmis autoritățile americane

Florin Piersic și Dan Negru nu vor mai filma la Hollywood, de Crăciun, așa cum au plănuit. Autoritățile americane le-au dat un răspuns nefavorabil.
23.11.2022 | 10:26
Florin Piersic si Dan Negru nu vor mai filma la Hollywood de Craciun Ce leau transmis autoritatile americane
Dan Negru și Florin Piersic trebuiau să filmeze 10 zile în America, de Crăciun. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Plan dat peste cap pentru Florin Piersic și Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D nu va mai putea să filmeze cu celebrul actor în SUA, la Hollywood, de Crăciun, așa cum era stabilit pentru acest an.

Florin Piersic și Dan Negru nu vor mai filma la Hollywood, de Crăciun. Care este cauza

Zece zile trebuiau să petreacă Dan Negru și Florin Piersic pe tărâm american, pentru a transmite la TV o ediție specială, în perioada Crăciunului. Jurnalistul voia să-l ducă pe actor în cartierul lui Brad Pitt și să filmeze în fața caselor vedetelor internaționale.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dan Negru ar fi luat legătura cu persoane importante din SUA pentru a-i face legătura cu actori faimoși, astfel încât să-i aducă în fața actorului român. Unul dintre numele luate în calcul era Michael Douglas.

Pentru tot interviul, realizatorul TV a cumpărat din timp biletele, însă autoritățile americane și-au exprimat dezacordul ca filmarea să aibă loc lângă locuințele starurilor de peste Ocean, din motive de securitate.

ADVERTISEMENT

”L-au blocat autoritățile (pe Dan Negru-n.r). Este vorba de securitatea vedetelor… De exemplu, în Carmel by the Sea, unde are vilă Brad Pitt, o zi de filmare costă cam 1.500 de dolari, nu era asta o problemă pentru Dan, doar că este vorba de niște autorizații, care nu s-au rezolvat”, a spus o sursă din Kanal D pentru Cancan. 

În 2021, Dan Negru și Florin Piersic au filmat în Dubai

Dan Negru a făcut o tradiție din a difuza în fiecare an, de Crăciun, o ediție specială cu Florin Piersic, deoarece vrea să le reamintească românilor despre importanța lui ca actor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o prietenie aparte, iar în 2021 au filmat în Dubai.

”Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu’ niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin.

Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic.

ADVERTISEMENT

În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România”, a declarat Dan Negru pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT