Fotbal intern

Florin Prunea a anunțat când revine Dinamo pe Arena Națională: ”Nu am avut niciun cuvânt de spus”

02.08.2019 | 19:29
Florin Prunea a anuntat cand revine Dinamo pe Arena Nationala Nu am avut niciun cuvant de spus

Managerul general Florin Prunea a anunțat când revine echipa Dinamo București pe Arena Națională. După ce au jucat partida cu Universitatea Craiova pe cel mai mare stadion al țării, ”câinii” revin pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare pentru întâlnirea cu Academica Clinceni, din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1.

Florin Prunea a anunțat când revine Dinamo pe Arena Națională: ”Nu joacă nimeni acolo”

”Este şi festival, nu joacă nimeni acolo, nici FCSB-ul, nimeni. După festival va intra într-un proces de schimbare. Noi vom intra pe Arena Naţională, conform contractului pe care îl avem, în etapa cu Botoşaniul de acasă, din septembrie. Nu am avut niciun cuvânt de spus, stadionul este închis, nu joacă nimeni competiţii sportive pe stadion”, a fost anunțul făcut de Florin Prunea referitor la revenirea echipei Dinamo pe Arena Națională.

Oficialul ”câinilor” a declarat pentru prosport.ro, că Eugen Neagoe va continua la Dinamo: ”Altă variantă nu avem, decât cele trei puncte. Pe bancă vor fi Sebi Moga, Iulică Mihăescu şi Danciu. Se consultă cu Eugen, deciziile le ia Eugen. Iulică a intrat de ieri în programul echipei. Cu siguranţă se va continua cu Eugen Neagoe. Am avut o discuţie cu doctorul care s-a ocupat de el, profesorul Tatu de la urgenţă, el nu are niciun fel de interdicţie, dar o perioadă scurtă să stea să se liniştească. După aceea nu are niciun fel de restricţie, în afară de fumat, sigur”.

Florin Prunea lângă salvarea ca a intrat pe teren pentru a-l prelua pe Eugen Neagoe, după ce antrenorul lui Dinamo a suferit un infarct la meciul cu Universitatea Craiova

”Dacă voiam, într-adevăr, să avem alt antrenor, îl aveam”

”Nu a fost nimic de ascuns. Dacă voiam, într-adevăr, să avem alt antrenor, îl aveam. Am ajuns la concluzia că e mai bine să mergem cu Eugen, el cunoaşte lotul, cu siguranţă va reveni lângă băieţi. Începând de la patron, toată lumea ia hotărâri! El ia la cunoştinţă tot ceea ce vrem să facem, el are ultimul cuvânt. Niciodată nu a spus <nu> la ceea ce am făcut noi în această vară, fie că vine vorba de transferuri, de financiar şi aşa mai departe”, a mai spus Florin Prunea.

Partida Dinamo – Academica Clinceni, din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa vineri, 2 august, de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În afara acestei partide, ”câinii” vor juca tot în Ștefan cel Mare și cu FC Hermannstadt în etapa a șaptea, urmând să revină pe ZArena Națională la mijlocul lunii septembrie odată cu meciul împotriva celor de la FC Botoșani, din runda a noua.