Fotbal intern

Florin Prunea a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Dinamo! ”Problema nu a fost de parte financiară”

20.01.2019 | 20:16
Florin Prunea a dezvaluit de ce nu a mai ajuns la Dinamo Problema nu a fost de parte financiara
ADVERTISEMENT

Fostul portar Florin Prunea a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Dinamo București, unde era curtat pentru un post de conducere. Fostul preşedinte al clubului Poli Iaşi a mai spus că a avut oferte de a merge la alte cluburi, dar nu va accepta vreo ofertă care să nu-i satisfacă pretențiile.

”Voi reveni în Liga 1 numai în momentul în care voi avea ofertă de la o echipă care îmi va satisface pretenţiile, şi nu mă refer la cele financiare. Dacă voiam să revin, reveneam, ştiţi foarte bine că am avut oferte clare, dar deocamdată nu. Am stat cinci ani şi jumătate la Iaşi, nu mi-a fost uşor să fac o echipă şi cred că am făcut o echipă bună. Să faci o echipă bună îţi trebuie timp”, a declarat Florin Prunea, conform Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Florin Prunea și Valeriu Argăseală în tribunele Arenei Naționale
Florin Prunea și Valeriu Argăseală în tribunele Arenei Naționale

Florin Prunea a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Dinamo: ”Contractul era la mine”

”La Dinamo nu am revenit din cauza duratei contractului. Contractul era la mine, era semnat de către Dinamo, însă singura problemă nu a fost de parte financiară, la partea financiară ne-am înţeles imediat, pentru că a fost o negociere corectă şi din partea lor. Am cerut un contract mai mare decât un an de zile. Din păcate nu s-a putut realiza şi asta a fost tot”, a dezvăluit Florin Prunea motivul pentru care nu a mai ajuns la Dinamo București.

Fost jucător la Dinamo, Florin Prunea a fost aproape să ajungă în conducerea „câinilor roșii”, dar în cele din urmă negocierile dintre cele două părți nu s-au finalizat. Mai mult, la începutul lunii decembrie, fostul portar a declarat că nu crede că trupa lui Mircea Rednic mai poate ajunge în play-off-ul Ligii 1 Betano și i-a avertizat pe dinamoviști că în play-out bătălia este foarte dură.

ADVERTISEMENT