Fotbal intern

Florin Prunea a explicat ce se întamplă cu transferul lui Ante Puljic la Dinamo: “N-a fost păcălit!”

27.08.2019 | 10:51
Florin Prunea a explicat ce se intampla cu transferul lui Ante Puljic la Dinamo Na fost pacalit

Dinamo a reușit a doua victorie din acest sezon al Casa Pariurilor Liga 1. În etapa a șaptea, formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a învins Hermannstadt, scor 3-0, dar Florin Prunea este conștient că portarul italian Riccardo Piscitelli a avut un mare aport în triumful echipei sale. Prunea a clarificat și situația fundașului Ante Puljic, care este aproape de a semna cu Dinamo.

Florin Prunea a explicat situația lui Ante Puljic

Ante Puljic reprezintă principala țintă a lui Dinamo pentru sfârșitul acestei perioade de transferuri. Fundașul central a venit la București pentru a semna contractul, dar a refuzat parafarea, susținând că suma promisă ca bonus de instalare este înjumătățită în acte. După meciul câștigat cu Hermannstadt, Florin Prunea a explicat că Dinamo îl dorește pe Puljic, iar cheia transferului este în mâna jucătorului.

Nu este adevărat că a fost păcălit. La Dinamo nu se lucrează așa. Are o ofertă concretă, dar nu-l putem să-l forțăm. Îl vrem și pe Ante, este un jucător care ne poate ajuta. Mai respirăm toți după această victorie. Acum putem să ne pregătim altfel. A fost 3-0, dar am avut un portar în zi de grație. S-a văzut și revenirea lui Nistor și calitatea lui Fabbrini. Mă bucur și pentru Ciobi cel mic. Dusan Uhrin va rezolva problemele din apărare, sunt convins“, a spus Prunea la Digi Sport.

Florin Prunea a vorbit despre transferul lui Ante Puljic la Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures
Florin Prunea a vorbit despre transferul lui Ante Puljic la Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Dinamo a predat lanterna roșie FCSB-ului

După victoria cu Hermannstadt, scor 3-0 în etapa a șaptea din Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo a reușit să evadeze pe ultima poziție a clasamentului, loc pe care l-a lăsat marii rivale, FCSB. Cu 6 puncte obținute din victoriile cu Academica Clinceni și Hermannstadt, Dinamo are 6 puncte și ocupă locul 9.

Lanterna roșie în Casa Pariurilor Liga 1 a devenit FCSB, care a înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive și are doar 4 puncte după 7 meciuri disputate.

  • 6 puncte are Dinamo după 7 etape