Fotbal intern

“Dacă vreţi să continue circul, hai să îl punem şi pe Stoichiţă!”

Fostul internaţional, Florin Prunea este de părere că Daum trebuie lăsat să îşi ducă mandatul la sfârşit, dar că Răzvan Burleanu trebuie să iasă public şi să îşi asume eşecul...
05.09.2017 | 10:49
Daca vreti sa continue circul hai sa il punem si pe Stoichita

Fostul internaţional, Florin Prunea este de părere că Daum trebuie lăsat să îşi ducă mandatul la sfârşit, dar că Răzvan Burleanu trebuie să iasă public şi să îşi asume eşecul ratării calificării la Campionatul Mondial din Rusia!

Însă omul care a fost ultima oară preşedinte la Poli Iaşi consideră că cea mai proastă alegere este dacă Burleanu vine acum şi îl numeşte selecţioner pentru ultimele două meciuri pe directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă. Florin Prunea ne-a mărturisit că absolut nimic nu îl recomandă acum pe “Lippi” să preia selecţionata României deoarece şi acesta este ieşit din breasla antrenorilor de ceva timp. Fostul internaţional a spus că generaţia sa trebuie să vină cât mai repede la cconducerea fotbalului românesc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prunea. “Daum ne-a costat 1.500.000 de euro cu tot cu taxe!”

Florin Prunea a comentat marţí dimineaţă pentru FANATIK.RO ratarea calificării la Campionatul Mondial din Rusia. “Din păcate ne aflăm într-un circ total, iar dacă vrem ca acest circ să continue, atunci hai să îl numim selecţioner şi pe Mihai Stoichiţă? Dar pe cine a antrenat omul asta în ultimii ani?

Pe unde a antrenat el? Pâi dacă ne uităm în CV-ul lui o să vedem că a antrenat echipe de mâna a treia. Nu mă refer la Steaua. Însă cu mă încălzeşte cu nimic că a antrenat acum vreo 16 ani Panama sau Armenia? Eu văd că de prin 2015 nici Stoichiţă ăsta nu a mai antrenat pe nicăieri. S-a aruncat direct la prima bomboană aruncată de Burleanu şi credeţi că acum poate să vină el salvatorul naţionalei României?

Hai să fim serioşi!Dacă tot ai cheltuit cu staff-ul lui Daum 1.500.000 de euro cu salarii la toată lumea, atunci eu zic să îl lăsăm să îşi termine circul. Cu tot cu taxe staff-ul lui Daum atât consumă de la FRF. Burleanu a fost şmecher şi niciodată nu ne-a arătat contractul. Dacă ni-l arăta vă spun eu că nimeni din Comitetul Executiv nu era nebun să voteze aşa ceva.

Daum mănâncă pe lună 50-60.000 de euro. Acest om nu avea ce să caute la naţíonala României. El nu mai antrenase de ceva timp, iar noi l-am luat direct de pe tereasă. Acum Burleanu trebuie să iasă public şi să îşi asume ca un bărbat adevărat ratarea calificării. Dar nu o să o facă. El deja se gândeşte la campania lui electorală şi o să vedeţi cu câte lovituri de imagine o să încerce să apară pe piaţăÎn următoarea perioadă eu o să mă înlâlnesc cu foştii mei colegi şi cred că vom decide până la urmă pe cine vom arunca în luptă contra lui Burleanu.

Nu vă pot spune de pe acum că eu aş putea să îi fiu adversar pentru că nici noi nu am decis. Însă s-ar putea să avem doi candidaţi din partea noastră. iar apoi trebuie să ne apucăm de treabă deoarece avem multă lume de convins să ne voteze. Vreau să vă spun că noi nu o să urmărim să ne îmbogăţim de pe urma unor funcţii. Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat să câştigăm destui bani în cariera noastră de fotbalişti”, a încheiat Prunea.