Fotbal intern

Florin Prunea a ieșit la atac! “Discuțiile pe care le-am avut cu Dusan trebuie să rămână private” I-a desființat pe Rednic și Iftime

03.03.2020 | 23:14
Florin Prunea a iesit la atac Discutiile pe care leam avut cu Dusan trebuie sa ramana private Ia desfiintat pe Rednic si Iftime
ADVERTISEMENT

Florin Prunea dorește ca Dusan Uhrin să rămână în continuare la echipă, însă e deranjat de faptul că discuțiile din vestiar ajung în presă. De asemenea, președintele lui Dinamo a continuat războiul verbal cu Mircea Rednic și Valeriu Iftime.

Florin Prunea a ieșit la atac

Prunea nu a uitat de conflictul cu Mircea Rednic și își dorește neapărat o victorie la Iași, etapa următoare.

ADVERTISEMENT

„Eu cu Dusan Uhrin am vorbit, eu l-am adus aici, am o relație normală cu el. Pentru mine, astea sunt niște adieri de vânt de la ce s-a întâmplat în vară.

Discuțiile private trebuie să rămână între noi. Rednic pentru mine nu există. Mă întorc la Iași, acasă, lumea mă apreciază acolo. Dinamo nu cred că va fi susținută de ieșeni. Este un meci foarte greu cu trei puncte imense. Sperăm să iasă și Craiova și FCSB din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Foarte grea a fost tragerea din Liga Națiunilor. Nu va fi o grupă ușoară. Eu nu mă apuc să fac publice mesajele”, a declarat Prunea la Digi Sport.

Conflictul dintre Prunea și Rednic a început anul trecut, când Prunea l-a acuzat pe antrenor că ar fi transferat jucători la Dinamo pentru a câștiga comisioane. Drept răspuns, „Puriul” l-a acționat în judecată pe Prunea.

ADVERTISEMENT

Prunea îi răspunde lui Valeriu Iftime

Între Florin Prunea și Valeriu Iftime s-a născut un nou război al declarațiilor. Totul a pornit de la un mesaj pe care Prunea l-a trimis la pauza meciului Botoșani – FCSB, în momentul în care echipa lui Gigi Becali conducea cu 2-1.

“Să-ţi fie ruşine! Aşa ceva nici pe vremea lui Ceaşescu n-am văzut!”, a fost SMS-ul trimis de Prunea. Drept răspuns, Iftime l-a atacat pe Prunea extrem de dur:

ADVERTISEMENT

„Nu mai contează, cred că e băut. Mi-a trimis un mesaj în care spune să ne fie ruşine pentru aşa ceva care nici pe vremea lui Ceauşescu… Faptul că am luat un punct măcar rupe dinţii colţoşilor care spun că avem ceva special şi am dat puncte FCSB-ului”.

Prunea și-a justificat, din nou, gestul. Am mai avut clinciuri cu Iftime. A fost o simplă glumă, mi-am cerut scuze după meci. Dar dacă atât îl duce mintea, n-am ce să ce cer”, a explicat președintele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT