Fotbal intern

Florin Prunea a început derby-ul cu FCSB: „E o echipă normală, mult sub CFR, Craiova și Astra. Nu se bate la titlu!”

13.02.2020 | 11:46
Florin Prunea a inceput derbyul cu FCSB E o echipa normala mult sub CFR Craiova si Astra Nu se bate la titlu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a început duelul discuțiilor de la distanță cu rivalii de la FCSB, cu patru zile înaintea meciului direct de pe Arena Națională. Oficialul lui Dinamo a transmis că „roș-albaștrii” nu au șanse la titlu, fiind depășiți, din punct de vedere valoric, de CFR Cluj, Universitatea Craiova și Astra.

Florin Prunea, atac la FCSB

FCSB și Dinamo se întâlnesc duminică, pe Arena Națională, pentru al doilea episod al „Derby de România” din această stagiune.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a atacat rivala înaintea meciului direct, declarând că nu are nicio șansă la titlu: „CFR, Craiova și Astra sunt mult peste FCSB, care mi se pare o echipă normală, care nu cred că se va bate la titlu”.

Dinamo va juca, pentru al treilea sezon consecutiv, în play-out, iar Florin Prunea recunoaște că retrogradarea este o amenințare.

ADVERTISEMENT

În play-out toate echipele se vor bate la retrogradare, trebuie să începem bine să scăpăm de emoții. Mai avem Cupa României, acolo sperăm să reușim să salvăm sezonul.

Dusan Uhrin trebuie să își continue munca, el a venit la Dinamo într-un moment extrem de greu și a redresat situația. Dacă facem o analiză, cred că eram în play-off dacă s-ar lua în considerare rezultatele de când a venit el”, a declarat Prunea la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea așteaptă 30.000 de „câini” la derby

Recordul de asistență pentru un meci din Liga 1 în acest sezon este deținut de FCSB – Dinamo, din tur, când 30.235 de suporteri au fost în tribunele Arenei Naționale. Florin Prunea transmite, cu patru zile înaintea returului dintre cele două rivale, că se așteaptă la peste 30.000 de „câini”, iar cele 8.200 de bilete pentru fanii „roș-albaștri” se vor da în totalitate.

Până miercuri seară s-au vândut 15.000, pe lângă cele ale FCSB, care se vor da toate. Mizez pe 25 – 30.000 de suporteri ai noștri.

ADVERTISEMENT

La noi nu se pune problema să primească suporterii bani pentru coregrafie, ei au bussines-urile lor, se organizează bine, sunt oameni care își permit. Tot ce fac, fac pentru Dinamo. Din punctul meu de vedere este Dinamo – Steaua, este derby-ul clasic.

Îl cunoscut pe Horațiu Feșnic (n.r. delegat la Dinamo – FCSB), am fost coleg de echipă cu tatăl lui, cu Mircea, la „U” Cluj. Este un băiat serios, un arbitru bun, de viitor”, susține Prunea.

ADVERTISEMENT