Fotbal intern

Florin Prunea a vrut să-l demită pe Dușan Uhrin! Antrenorul „câinilor” a fost salvat de suporteri

02.03.2020 | 17:06
Florin Prunea a vrut sal demita pe Dusan Uhrin Antrenorul cainilor a fost salvat de suporteri
ADVERTISEMENT

Florin Prunea nu îl mai dorește pe Dușan Uhrin la echipă, fiind supărat după eșecul lui Dinamo cu Academica Clinceni (0-1), însă tehnicianul ceh a fost salvat de suporteri, conform prosport.ro.

Florin Prunea a vrut să-l demită pe Dușan Uhrin

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a fost dezamăgit de prestația echipei în primul meci din play-out contra Academicii Clinceni, motiv pentru care a vrut să-l demită pe Dușan Uhrin Jr.

ADVERTISEMENT

Oficialul „câinilor” i-a transmis un mesaj tehnicianului ceh în care își explica decizia: „Echipa nu merge și ar fi bine să pleci! Vreau să producem un șoc la echipă care să trezească jucătorii”.

La scurt timp după mesajul trimis, Florin Prunea l-a sunat pe Ionuț Negoiță, care este plecat în America. Patronul „câinilor” a lăsat ca situația să se discute între suporteri și managerul general al clubului:

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să plece Uhrin. Am încredere în el, dar discută acest subiect cu suporterii. Ei decid acum la Dinamo!”.

În cele din urmă, Ionel Dănciulescu a vorbit cu Elias Bucurică, unul din liderii galeriei, pentru că acesta nu-i răspundea lui Florin Prunea și a lămurit situația.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a recunoscut că ar putea pleca de la Dinamo

Florin Prunea a vorbit înaintea meciului cu Academica Clinceni și a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca din „Groapă” în vară: „Nu știu dacă voi mai fi aici din sezonul următor. Oricum, cine va fi aici, dacă nu voi mai fi eu, important e să nu schimbe foarte mult.

Toate aceste schimbări au bulversat total clubul. Nu poți să schimbi 17 jucători an de an, nici la amatori nu se întâmplă asta. Jucătorii nu își pleacă gratis, trebuie să negociezi, în momentul de față nu trebuie să schimbi mai mult de 3-4 jucători”.

ADVERTISEMENT

„Eu până în vară am contract, dacă ar fi după mine nu aș schimba. Să nu uităm că am făcut o selecție corectă și tot nu ne-a ieșit. Am luat un Sin, Bejan, Piscitelli, Mrzljak. Ar fi o greșeală să schimbi, nici bugetul nu mai e foarte mare pentru salarii”, a mai spus Florin Prunea.

  • 51 de ani a împlinit Florin Prunea pe 8 august
ADVERTISEMENT