Fotbal intern

Florin Prunea acuză condițiile de la Clinceni după remiza cu Academica: „Trebuie să fim mai atenți când dăm aceste licențe”

24.11.2019 | 16:11
Florin Prunea acuză condițiile de la Clinceni după remiza cu Academica: „Trebuie să fim mai atenți când dăm aceste licențe”
Florin Prunea acuză condițiile de la Clinceni după remiza cu Academica (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a acuzat condițiile nefavorabile de la Clinceni, după remiza înregistrată de Dinamo cu Academica. Oficialul formației din Ștefan cel Mare declară că LPF nu ar trebui să acorde licențele pentru prima divizie atât de ușor, iar suprafețele de joc precum cea de la Clinceni la meciul de duminică nu ar trebui să existe în Casa Pariurilor Liga 1.

Florin Prunea acuză terenul după egalul cu Academica

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Academica Clinceni, ce s-a desfășurat pe o suprafața de joc îmbibată de apă. Florin Prunea declară că asemenea condiții nu ar trebui să existe în Casa Pariurilor Liga 1. Mai mult, oficialul dinamovist susține că Andrei Chivulete, pe care l-a criticat înaintea meciului, nu a contribuit la rezultatul obținut la Clinceni.

Nu mai avem voie să facem pași greșiți. N-a fost un meci ușor nici pentru Chivulete, dar nu cred că a făcut greșeli, nu arbitrul este vinovat pentru rezultatul nostru de la Clinceni. Dacă intram cu 3-2 la pauză altfel era. A fost un meci jucat în condiții improprii. Trebuie să fim mai atenți când dăm aceste licențe, n-am jucat în condiții de primă divizie”, declară Prunea.

ADVERTISEMENT

Critici pentru FRF

Florin Prunea a vorbit și despre echipa națională, rămasă fără selecționer după ratarea calificării directe la Campionatul European. Oficialul de la Dinamo susține că barajul din Liga Națiunilor, programat în martie, este crucial pentru viitorul primei reprezentative, care ar intra în mediocritate dacă nu s-ar califica la EURO din vara anului viitor.

FRF sper să aleagă un selecționer mai bun decât au făcut-o în ultimele două dăți, există Hagi, există Mircea Lucescu, există Cosmin Olăroiu, avem antrenori foarte buni. Dacă ratăm calificarea la EURO am intra într-o mare mediocritate și n-ar mai interesa pe nimeni Naționala, am trece-o la categoria diverse”, susține Florin Prunea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri