Fotbal intern

Florin Prunea, acuzații grave la adresa șefilor de la Poli Iași: ”S-au încasat mai mulți bani, dar nu prin club”

03.03.2019 | 23:52
Florin Prunea acuzatii grave la adresa sefilor de la Poli Iasi Sau incasat mai multi bani dar nu prin club

Fostul internațional Florin Prunea a lansat câteva acuzații grave la adresa șefilor de la Poli Iași, după ce echipa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano. Formația pregătită de Flavius Stoican a fost învinsă de FC Hermannstadt cu 2-0 în etapa cu numărul 26, ultima a sezonului regulat din Liga 1 Betano.

Florin Prunea, acuzații grave la adrea șefilor de la Poli Iași: ”A fost semnul că nici nu i-a interesat play-off-ul”

”Iașiul nu avea cum să intre în play-off atâta vreme cât și-a vândut cei mai buni jucători: Andrei Cristea și Dylan Flores. A fost semnul că de fapt nici nu a interesat-o play-off-ul. Păcat de suporteri și de cei care și-au dorit ca Iașiul să fie în play-off, dar asta nu a depins de ei”, sunt acuzațiile lansate de Florin Prunea la adresa șefilor de la Poli Iași.

”Iar dacă cineva de acolo i-ar chema la o discuție pe cei din conducere, ar putea afla probabil că s-au încasat mai mulți bani din cele două transferuri, dar nu prin club. Asta e ceea ce se vorbește în lumea fotbalului românesc”, a mai spus fostul președinte al grupăeii ieșene pentru gsp.ro.

Flavius Stoican le dă indicații jucătorilor săi în meciul Hermannstadt - Poli Iași
Flavius Stoican le dă indicații jucătorilor săi în meciul Hermannstadt – Poli Iași

Poli Iași a ratat play-off-ul în ultima etapă

Poli Iași a fost învinsă de Hermannstadt cu 2-0 în ultima etapă a sezonului regulat și a ratat șansa de a juca în play-off-ul Ligii 1 Betano. Moldovenii au încheiat pe locul opt prima parte a campionatului, iar în prima etapă din play-out vor juca pe teren propriu împotriva formației FC Voluntari. Programul complet al play-out-ului îl puteți găsi aici.

La finalul întâlnirii, antrenorul Flavius Stoican a spus că acesta este clasamentul real și regretă plecările lui Andrei Cristea și Dylan Flores: ”Trebuia să facem mai mult azi. Clasamentul e cel real. Felicitări celor de la Viitorul. A fost o presiune destul de mare pe jucători, dar trebuia să facem față. Îi felicit pentru că ne-am bătut până în ultimul moment însă. Cristea și Flores sunt doi jucători care au dat randament, dar cei care îi înlocuiesc trebuie să-și facă treaba”.