Fotbal intern

Florin Prunea analizează „la sânge” varianta reluării campionatului în Antalya: „E imposibil, sunt 45 de grade la umbră. Riscurile sunt foarte mari”

23.04.2020 | 16:49
Florin Prunea analizeaza la sange varianta reluarii campionatului in Antalya E imposibil sunt 45 de grade la umbra Riscurile sunt foarte mari
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre posibilitatea ca meciurile din campionatului României să se reia în Antalya și nu crede că este o variantă bună pentru cluburi și jucători.

Analiza „la sânge” a lui Florin Prunea despre reluarea meciurilor în Antalya

Florin Prunea nu este de acord cu varianta jucării meciurilor din campionatul României în Antalya, Turcia, și crede că va fi imposibil să se dispute partidele din Liga 1 în condiții de temperaturi ridicate.

ADVERTISEMENT

„Cred că este imposibil din punct de vedere al disputării jocurilor. În iulie în Antalya e o nenorocire, sunt 45 de grade la umbră. Nu cred că se poate juca. Ce ar însemna pentru toate echipele, nu numai pentru Dinamo.

Nu poți să-ți dai seama ce înseamnă din punct de vedere financiar, depinde la ce hotel vrei să stai. Nu pot să-mi dau seama, trebuie făcut un calcul. Repet, e imposibil, părerea mea. Pentru că riscurile sunt foarte mari”, a mai spus Florin Prunea pentru DigiSport.

ADVERTISEMENT

Problemele de la Dinamo rămân

Florin Prunea a lansat un atac vehement la adresa lui Ionuț Negoiță, pe care este supărat din cauza situației actuale de la Dinamo: Cine are urechi să audă. Eu nu mai am contact cu nimeni de acolo.

Negoiță să cheme jucători şi să vorbească cu ei, să-i facă să înţeleagă. Mulţi dintre ei nu ştiu ce se întâmplă. Au şi ei familii, copii. Măcar acum că se apropie sărbătoarea asta creştinească”.

ADVERTISEMENT

„Bă băiatule, fă un efort şi dă-le şi lor un salariu de Paşte pentru că sunt jucători care au 1000 euro pe lună, 1500 -2000 euro. Păi nu e un Dumnezeu sus? Îți baţi joc de ei în halul acesta?

Să nu faci un efort să aibă şi ei ce să pună de Paşte pe masă? Mulți au contracte mici. Foarte puţini au contracte mari la Dinamo”, a mai declarat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT