Sport

Florin Prunea anunță dezastrul la Dinamo: ”E aproape imposibil să rămână în Liga 1”

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istorie, iar Florin Prunea consideră că pericolul retrogradării este uriaș.
19.07.2021 | 12:13
Florin Prunea anunta dezastrul la Dinamo E aproape imposibil sa ramana in Liga 1
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că gruparea din Ștefan cel Mare are datorii de aproximativ șapte milioane de euro, iar în acest moment alb-roșii supraviețuiesc doar din drepturile TV și cotizațiile celor din programul DDB.

Dat în judecată de foști sau actuali jucători ai lui Dinamo, clubul a fost nevoit să intre în insolvență.

ADVERTISEMENT

Prunea nu crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare

Situația disperată de la Dinamo l-a făcut pe fostul internațional Florin Prunea să fie pesimist în ceea ce privește viitorul și crede că salvarea de la retrogradare este improbabilă cu actualul lot.

”Se pare că va fi cel mai greu sezon pentru Dinamo. Spun asta și prin prisma lotului. Te uiți pe primul 11 și îți dai seama că e complicat. Jucătorii cu experiență și-au făcut datoria, alții nu și-au făcut datoria față de jucători. Majoritatea dintre ei sunt cu gândul la plecare și nu cred că se mai pot concentra la meciuri, nu vor să accidenteze.

ADVERTISEMENT

E greu pe toată lumea, și pentru antrenor, deoarece nu știi dacă te poți baza pe anumiți jucători. La Dinamo a fost bătaie de joc, s-au mințit jucătorii. Cei de acum nu au ce să facă, au preluat o situație critică. Acest club nu se distruge acum, s-a început de mult”, a declarat Prunea la Pro X.

Prunea vorbește de ”japcă” la Dinamo

Fostul președinte al ”câinilor” a pus tunurile și pe conducătorii care au dus Dinamo în această situație și este de părere că el nu ar fi trebuit să ajungă în fruntea clubului.

ADVERTISEMENT

”Cei care au adus echipa în halul ăsta stau ascunși. Ei trebuie să iasă și să spună cum s-a ajuns la situația asta. Eu nu aveam ce să caut la Dinamo, am picat într-un război care nu era al meu, la fel ca și Eugen Neagoe.

Era complicat, nu aveam niciun cuvânt, se vindea căpitanul cu 200.000 de euro. Toți erau pe japcă și pe fugă. Când îi minți pe jucători și antrenori nu mai ai ce să cauți acolo”, a spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Cine l-a adus pe Bonetti la Dinamo

Fostul portar nu înțelege de ce Dinamo l-a lăsat pe Ricardo Grigore să meargă la Jocurile Olimpice și crede că numirea lui Dario Bonetti ca antrenor a fost făcută de suporteri.

”E posibil ca Dinamo să nu aibă fundaș central? Și în aceste condiții tu îl lași pe Ricardo Grigore la Jaocurile Olimpice? Or să joace doi copii, va fi foarte greu. Cei tineri sunt jucători talentați, dar fără jucători cu experiență lângă ei, care să-i învețe cum să se comporte, va fi dificil.

Numirea lui Bonetti este făcută de suporteri, s-a legat o prietenie în timp între ei. Dinamo trăiește cu ajutorul suporterilor. Cu actualul lot e aproape imposibil ca Dinamo să rămână în Liga 1”, a încheiat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT