Fotbal intern

Florin Prunea are patru nume pentru înlocuirea lui Dușan Uhrin: „Negoiță are toate opțiunile pe masă, fiecare fundamentat”

10.03.2020 | 19:01
Florin Prunea are patru nume pentru inlocuirea lui Dusan Uhrin Negoita are toate optiunile pe masa fiecare fundamentat
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, i-a propus patru nume de antrenori lui Ionuț Negoiță, după demisia lui Dușan Uhrin, conform digisport.ro.

Florin Prunea are patru nume pentru înlocuirea lui Dușan Uhrin

Florin Prunea a mărturisit că are patru variante pentru înlocuirea lui Dușan Uhrin, care și-a dat demisia după înfrângerea cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Mihalcea, Ciobi (n.r. – Liviu Ciobotariuși încă două variante. Viorel Moldovan a făcut o treabă excelentă la Târgoviște, e un antrenor foarte bun. Negoiță are toate opțiunile pe masă, fiecare fundamentat.

Cu Ciobi am lucrat, îl apreciez. Și pe Adi Mihalcea îl apreciez, dar decizia îi aparține patronului”.

ADVERTISEMENT

„Dușan Uhrin a făcut tot ce a depins de el”

Florin Prunea s-a arătat trist pentru plecarea tehnicianului ceh, despre care a spus că a făcut tot ce a depins de el: „Uhrin a făcut tot ce a depins de el, îmi pare rău că nu am putut să îl conving să rămână, am învățat foarte multe de la el, a avut argumente să plece.

Ce a depins de mine am făcut”.

Dinamo are două înfrângeri în tot atâtea partide în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1, cu Academica Clinceni și cu Poli Iași, ambele confruntări fiind pierdute cu același scor, 0-1.

ADVERTISEMENT

Între timp, Florin Prunea a reacționat după fotografiile în care apare în echipamentul lui Poli Iași într-un supermarket din București: Poza este făcută azi la prânz. Nevastă mea făcea o ciorbă şi a rămas fără zarzavaturi.

Nu am mai ţinut cont de cum am fost îmbrăcat. Am văzut cine a publicat poza. Nu mă gândeam că poate ieşi un scandal monstru că eu sunt îmbrăcat într-un trening cu Iaşi”.

ADVERTISEMENT

„A fost o chestiune premeditată. Nu cred că era în regulă să merg în echipamentul lui Dinamo la cumpărături. În echipamentul nostru nu mergi la cumpărături”, a mai spus Florin Prunea.

  • 10 este locul pe care Dinamo îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT