Sport

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Octavian Popescu. ”Un needucat care n-are creier”. Reacția lui MM Stoica

Eșecul istoric suferit de Dinamo, 0-6 cu marea rivală FCSB, nu i-a căzut deloc bine lui Florin Prunea. Cel mai tare l-a iritat euforia din tabăra roș-albaștrilor.
14.09.2021 | 16:11
Florin Prunea atac devastator la adresa lui Octavian Popescu Un needucat care nare creier Reactia lui MM Stoica
ADVERTISEMENT
14-09-2021
13:11

MM Stoica, uluit de jignirile aduse lui Octavian Popescu

Managerul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat uimit de atacurile pe care fostul internațional Florin Prunea le-a lansat la adresa mijlocașului Octavian Popescu.

”Oricât mi-aș dori să apăr un fotbalist, nu pot coborî la nivelul jignirilor proferate la adresa lui Octavian Popescu. Marii vinovați sunt însă cei care promovează astfel de ieșiri. Despre Tavi și excepționalul său caracter și despre alte subiecte, mâine la 17:00 la Digi”, a scris oficialul FCSB pe contul de Facebook.

La mesajul lui MM Stoica a comentat și Octavian Popescu, acesta postând două inimi, una roșie și alta albastră.

 

FCSB a făcut instrucție cu Dinamo în derby de România și a obținut cel mai categoric succes din istoria confruntărilor directe, 6-0.

După meci, roș-albaștrii au făcut show în vestiar, iar imaginile au făcut înconjurul țării. Nu toată lumea a gustat bucuria vicecampionilor.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a desființat pe Octavian Popescu

Imaginile cu fotbaliștii de la FCSB numărând ironic până la 6, numărul de goluri pe care l-au marcat în poarta rivalilor din Ștefan cel Mare, l-au enervat la culme pe fostul președinte de la Dinamo, Florin Prunea.

Fostul internațional al României a fost extrem de deranjat de bucuria pe care o consideră exagerată, a unor fotbaliști extrem de tineri, precum Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Atacantul vicecampioanei a și înscris un gol în poarta lui Eșanu, iar la petrecerea din vestiar a fost unul dintre cei mai vocali fotbaliști din lotul lui Edi Iordănescu.

”Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu (Octavian Popescu – n.r.), dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier”, a răbufnit Florin Prunea la Prosport Live.

ADVERTISEMENT

Și Florinel Coman a fost criticat de fostul internațional

Florin Prunea s-a arătat la fel de deranjat și de atitudinea lui Florinel Coman. Atacantul vicecampioanei este accidentat de mai multă vreme, dar a petrecut alături de coechipeiri victoria în fața lui Dinamo.

Prunea consideră că astfel de manifestări nu definesc un fotbalist profesionist. Mai mult, fostul mare portar consideră că mulți dintre jucătorii FCSB-ului, între care și Florinel Coman, nu au nici un pic de respect pentru istoria clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Prunea este convins că la următoarea întâlnire dintre cele două rivale lucrurile vor sta total diferit și că ceea ce s-a întâmplat duminică seara pe Arena Națională nu se va mai repeta.

”Va fi următorul meci, știi cum e roata? Așa se învârte. Nu e în regulă, n-am văzut imaginile astea. E o generație de jucători care, probabil, nici nu știe cine a fost Dudu Georgescu.

Noi ieșeam pe stradă, puneam patru cărămizi și jucam fotbal. De-asta zic. Dacă ai caracter și ești jucător la Dinamo, la următorul meci îl calci pe cap.

Ia uite-l pe domnul Crețu ce se strâmbă pe acolo. Ăla cine e? Florinel Coman. Ăsta nici bine nu s-a apucat de fotbal și se apucă să strige în halul ăsta?! Ăsta e comportament de jucător profesionist?”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT