Fotbal intern

Florin Prunea, atac devastator la șefii lui Dinamo: „Îi e frică de suporteri! Stau toți ascunși ca șobolanii, ca șoarecii… Numai minciună, numai bârfă…”

15.06.2020 | 22:50
Florin Prunea atac devastator la sefii lui Dinamo Ii e frica de suporteri Stau toti ascunsi ca sobolanii ca soarecii Numai minciuna numai barfa
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo, Florin Prunea, a lansat un atac devastator la adresa directorului general Bogdan Bălănescu.

Cei doi nu s-au înțeles niciodată de la venirea fostului internațional la conducerea clubului, iar declarațiile stau mărturie în acest sens.

ADVERTISEMENT

”N-a existat vreo relație cu el. Când am venit, era speriat că-i atacaseră suporterii casa și a rămas fricos și după. Înaintea fiecărui meci el se ducea la WC, ‘nu mai pot, mă duc la toaletă!’. ‘Băi Bogdane, băi băiatule, ce ai, mă?’”, a declarat Prunea pentru gsp.ro.

Din nou scandal la Dinamo! Bogdan Bălănescu, atacat din toate pozițiile de Florin Prunea

Atacul lui Florin Prunea la adresa lui Bogdan Bălănescu nu s-a oprit aici și a spus că toată conducerea clubului Dinamo București este jenantă.

ADVERTISEMENT

”Îi e frică de suporteri, îi e frică să apară în presă… Totul e numai pe hei-rup, ‘haideți să facem acum!’. Nimeni nu ia decizii. Și stau toți ascunși ca șobolanii, ca șoarecii… Numai minciună, numai bârfă…”, a afirmat Prunea.

Fostul președinte al ”câinilor” a precizat faptul că a vrut să renunțe după meciul cu FC Viitorul din prima etapă a sezonului regulat: ”Atunci mi-am dat seama că nimerisem într-un război civil cu care nu aveam vreo legătură. Suporterii contestau conducerea și pe Neagoe, meciul fusese întrerupt și eu am mers în peluză, iar fanii au interpretat că făcusem acel gest ca să fiu un fel de paratrăsnet pentru Negoiță”.

ADVERTISEMENT

Prunea spune că atunci a simțit că pe Dinamo o așteaptă un sezon extrem de greu. El menționează faptul că ruptura cu restul conducerii s-a prosud în momentul în care nu a fost de acord cu cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

”Voiau să vândă tot, erau disperați! L-ar fi vândut și pe Negruțu, câinele de la Săftica. I-am și spus într-o zi ‘Negruțule, dacă apar ăștia p-aici, tai-o, să nu te vândă! Ia-o pe după copaci!’”, a comentat fostul internațional.

ADVERTISEMENT