Fotbal intern

Florin Prunea, atac furibund la adresa lui Răzvan Burleanu: ”A insultat un oraș întreg, îl declaram persona non-grata”

24.06.2020 | 11:49
Florin Prunea atac furibund la adresa lui Razvan Burleanu A insultat un oras intreg il declaram persona nongrata
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a lansat un atac furibund la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Fostul internațional român este nemulțumit de modul în care oficialii Federației Române de Fotbal au decis să încheie sezonul din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Primele șase echipe din clasament în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus vor juca un play-off într-o singură manșă, după ce punctele le-au fost înjumătățite.

Răzvan Burleanu, atacat din nou de Florin Prunea

Decizia i-a nemulțumit pe conducătorii clubului UTA Arad, care au contestat hotărârea la TAS, iar în apărarea lora sărit Florin Prunea, care a lansat un nou atac la adresapreședintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

”Este o echipă dragă mie și e orașul care respiră fotbal. Ceea ce s-a întâmplat acum cu decizia FRF este o rușine, o insultă împotriva întregului oraș Arad. Le-am spus și oamenilor de acolo, eu dacă eram arădean, a doua zi după decizia luată de către FRF, îl declaram persona non grata pe actualul președinte al FRF”, a spus Prunea.

”Eu cred că nu mai are ce să mai caute pe acolo, pentru că a insultat un oraș întreg, l-a jignit și a furat din munca jucătorilor, antrenorilor și suporterilor Aradului”, a mai declarat fostul portar pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a menționat că nu a primit nicio ofertă din parteacelor de la UTA Arad, dar nu ar respinge din start o colaborarea cu actualul lider din Liga 2.

”De ce nu? Unde te duci să muncești, trebuie să o faci cu aceeași abnegație, să faci ceea ce depinde de tine pentru a avea rezultate. De ce nu?”, a afirmat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, FRF a stabilit prin tragere la sorți programul celor cinci etape din play-off-ul Ligii 2. Clasamentul de la care va începe acest mini-campionat, după înjumătățirea punctelor este următorul:

  • 1. UTA Arad  25 puncte
  • 2. CS Mioveni 20
  • 3. Turris Oltul Turnu Măgurele 20
  • 4. Campionii FC Argeş 19
  • 5. Petrolul Ploieşti 19
  • 6. Rapid 19.
ADVERTISEMENT