Fotbal intern

Florin Prunea, atac la conducerea lui Dinamo: „Pandemia a fost doar un motiv pentru a le tăia banii!”

15.05.2020 | 11:13
Florin Prunea atac la conducerea lui Dinamo Pandemia a fost doar un motiv pentru a le taia banii
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre starea de la Dinamo și dă vina pe conducerea „câinilor”, despre care spune că s-a folosit de pandemia de coronavirus pentru a-i băga pe jucători în șomaj tehnic.

Atacul lui Florin Prunea la adresa conducerii lui Dinamo

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și dă vina pe conducere pentru tăierea salariilor: „Am discutat ieri cu Bogdan Bălănescu și urmează ca astăzi să ne anunțe ce se întâmplă cu șomajul tehnic.

ADVERTISEMENT

Eu am contact cu Dinamo până pe 13 iunie și vreau să îl duc la capăt. E o situație specială. Cine intră la Săftica nu va ieși două săptămâni și e greu, e greu la toate echipele”.

„În perioada asta nu ai de ce să te ocupi. În perioada asta doctorul este important. Pe la toate echipele au fost probleme cu doctorii, iar situația asta nu prinde foarte bine fotbalul românesc. Unii refuză să se prezinte la echipe pentru că responsabilitatea este prea mare.

ADVERTISEMENT

Asta e o problemă. Foarte bine că s-a întors Bătineanu. Eu nu am avut probleme cu el. Am lucrat împreună și la Craiova. Foarte bine și spor la treabă”, a mai spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

„Pandemia a fost doar un motiv pentru a le tăia salariil”

Pandemia asta a fost doar un motiv pentru a tăia jucătorii și antrenorii la bani. La mine e mai puțin important. Eu nu am primit niciun ban din octombrie de la Dinamo, dar astea se rezolvă.

ADVERTISEMENT

Problema este la antrenori și jucători. Ei sunt vioara întâi. E greu să le ceri să tragă tare după ce tu te-ai comportat cum te-ai comportat cu ei”, a continuat Florin Prunea.

„Nu pot să mă pronunt pentru că nu am participat la nici măcar o discuție despre această tranzacție. Prea fuge toată lumea și îți pui un semn de întrebare. Am văzut și declarațiile patronului cu pacientul, dar pacientul ăsta e un nume, e Dinamo București.

ADVERTISEMENT

A sunat urat chestia asta cu pacientul. Dinamo nu se va desființa, este un club mare si nu se poate pune problema să dispară pacientul”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT