Fotbal intern

Florin Prunea, despre oferta DDB: „Nu m-a sunat nimeni!” Ce spune de colaborarea cu Mario Nicolae

25.04.2021 | 15:20
Florin Prunea despre oferta DDB Nu ma sunat nimeni Ce spune de colaborarea cu Mario Nicolae
ADVERTISEMENT

Florin Prunea este somat de fanii-acționari din programul DDB să vină să ajute Dinamo, în cel mai greu moment din istoria clubului.


Florin Prunea, la un pas să revină la Dinamo

UPDATE, 25 aprilie, 15:20 / Florin Prunea a oferit pentru FANATIK detalii despre reîntoarcerea la Dinamo și a declarat că nimeni din DDB nu l-a sunat și nu i-a făcut nicio propunere oficială: „Nu, nu! Nu m-a sunat nimeni! Azi e ziua mea, aștept musafirii, mă gândesc la alte lucruri. Ce revenire la Dinamo? Nu mi-a cerut nimeni ajutorul!

ADVERTISEMENT

Pe mine nu m-a sunat nimeni! În ce calitate să pun umărul? Că nu înțeleg… Cum oficial? Că nu se leagă! E ceva în neregulă! Să trecem la fapte dar cum? Eu aștept telefonul lor! Telefonul meu e deschis. Nu trebuie să ajut doar eu Dinamo, trebuie să ajutăm toți! Eu nu cred că fostele glorii au plecat de lângă echipă! Eu văd că toți foștii dinamoviști sunt interesați de soarta clubului. 

Nu știu dacă mă vor președintele sau în ce funcție… Deocamdată ce să comentez eu? Nu are nicio legătură întoarcerea mea cu Mario Nicolae! Eu nu l-am atacat pe Mario Nicolae, ci am fost împotriva modulului lui de a conduce echipa asta. Dacă o conduce el. Nu am nicio treabă!”, a spus fostul oficial al „câinilor” în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 24 aprilie, 19:36

Nu doar jucătorii lui Dinamo sunt disperațide situația în care se află clubul, ci mai ales suporterii dinamoviști care au încercat totul pentru a salva clubul.

Într-o ultimă încercare disperată, suporterii din programul DDB fac un apel către Florin Prunea și celelalte glorii ale clubului, pentru a veni alături de club în aceste patru săptâmâni pe care Dinamo le mai are la dispoziție pentru a se salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, ofertat oficial de DDB: „Te invităm să pui umărul la salvarea clubului la care ai scris istorie!”

Florin Prunea a criticat constant managementul dezastruos de la Dinamo, dar mai ales pe Mario Nicolae, despre care consideră că nu are ce căuta la un club de fotbal. În ultimul interviu pentru FANATIK, fostul președinte al „câinilor” consideră că Dusan Uhrin este singurul care poate scoate echipa din această situație care pare fără ieșire.

Fostul mare portar al lui Dinamo nu s-a despărțit de fostul său club în condiții foarte bune și nu are o relație bună cu DDB, având chiar un proces pe rol cu „câinii”. Însă suporterii lui Dinamo vor să treacă peste toate aceste obstacole și îi cer sprijnul în acest final de sezon:

ADVERTISEMENT

„Să trecem la FAPTE, domnilor! Florin Prunea, având în vedere situația tragică în care se află echipa noastră și în urma declarațiilor pe care le-ai avut în mass-media, te invităm în mod oficial să pui umărul la salvarea clubului la care ai scris istorie!

Acest apel se adresează tuturor gloriilor dinamoviste care își manifestă dezacordul față de acțiunile membrilor Programului DDB. Vă așteptăm alături de noi!”, au scris suporterii într-un comunicat.

Să trecem la FAPTE, domnilor!

Florin Prunea, având în vedere situația tragică în care se află echipa noastră și în…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

Fanii din DDB fac apel la fostele glorii ale lui Dinamo: „Vă așteptăm alături de noi!”

Fanii-acționari din programul DDB îi invită pe toți dinamoviștii care au scris istorie pentru acest club și care sunt nemulțumiți felul în care este condus clubul în acest moment: „Acest apel se adresează tuturor gloriilor dinamoviste care își manifestă dezacordul față de acțiunile membrilor Programului DDB. Vă așteptăm alături de noi!”, au încheiat alb-roșii comunicatul.

Florin Prunea a criticat dur conducerea lui Dinamo după înfrângerea de la Mediaș și îi acuză pe cei de la club de inconștiență: „Eu m-am săturat să văd cum toata lumea spune că îi pare rău, dar vă spun eu că nu le pare rău nici unuia dintre ei. Oamenii care conduc sunt inconștienți, nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare.

Punctele sunt din ce în ce mai puține. Nimeni nu iese. Ies numai când mai iau câte un punct, când mai câștigă. Ar trebui să iasă și să-i liniștească pe jucători. Unii abia așteaptă să scape de Dinamo și îmi pare rău ca echipa nu reacționează când este atacată”, a spus fostul internațional, la Pro X.

ADVERTISEMENT