Fotbal intern

Florin Prunea consideră că Dusan Uhrin e cea mai bună soluție pentru Dinamo: „E singurul care poate salva situația!” Exclusiv

13.04.2021 | 21:48
Florin Prunea considera ca Dusan Uhrin e cea mai buna solutie pentru Dinamo E singurul care poate salva situatia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Prunea vede cu ochi buni numirea lui Dusan Uhrin la Dinamo și consideră că e unul dintre cei care poate salva echipa din Ștefan cel Mare.

FANATIK l-a contactat pe fostul președinte al lui Dinamo după ce Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia. Florin Prunea consideră că „SMURD-ul” a luat decizia corectă și nu consideră că Florin Bratu ar putea să îi ajute în acest moment pe „câini”, deși acesta a declarat la Digi Sport că ar prelua-o pe Dinamo chiar și în această situație.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut din nou un joc slab în meciul din semifinalele Cupei României cu Astra Giurgiu, iar portarul Kongshavn i-a îngropat pe „câini” și i-a semnat demisia lui Gigi Mulțescu.

Florin Prunea crede că Dusan Uhrin poate resuscita Dinamo: „Îl cunosc foarte bine!”

Florin Prunea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK Dusan Uhrin ar fi o variantă ideală pentru Dinamo în acest moment dificil și e sigur că fostul antrenor al „câinilor” poate redresa situația, mai ales că a lucrat cu el și îl cunoaște foarte bine: „E o variantă foarte bună! Cred că este de fapt singura soluție viabilă în momentul de față! Îl cunosc foarte bine. Uhrin este o soluție foarte bună în momentul de față, repet. Sunt convins că ar scoate-o la capăt fără probleme!”, a fost prima reacție a lui Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător și oficial al lui Dinamo nu consideră că Florin Bratu ar putea să o ajute în această situație extrem de grea și explică de ce: „Florin Bratu nu a stat mai mult de o lună la echipele pe la care a fost! Nu poate să ajute Dinamo într-o situație ca asta! A mai și retrogradat vreo două echipe”, a mai spus acesta.

Florin Prunea era destul de încrezător că Dinamo poate câștiga Cupa României, însă după acest meci consideră că rezultatul va fi greu de întors în Ștefan cel Mare: „Orice e posibil, dar Astra e o nucă tare în momentul de față! Important e ca Dinamo să iasă cât mai repede din situația asta”, a spus cu părere de rău Prunea.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea crede că Gigi Mulțescu a luat cea mai bună decizie

Florin Prunea nu a fost deloc surprins de decizia lui Gigi Mulțescu, dar e de părere că experimentatul antrenor a știut în ce se bagă atunci când a revenit pe banca lui Dinamo: „Nea Gigi Mulțescu a venit cu sufletul deschis ca de fiecare dată! El este unul din simbolurile lui Dinamo. A fost de bună credință tot timpul, dar cred că a luat o decizie bună! A știut în ce se bagă, dar nu s-a putut mai mult.

În play-out se va juca cu cuțitele pe masă! Orice detaliu va conta și e o competiție foarte grea, de uzură. Așa a fost mereu în ultimii ani. Au nevoie de cel puțin cinci victorii pentru a se salva. Eu cred că se poate redresa situația în continuare, mai ales cu Dusan Uhrin. 

ADVERTISEMENT

Le transmit jucătorilor să strângă rândurile rapid! Sunt acolo câțiva fotbaliști și am încredere în ei pentru că îi cunosc pe mare parte dintre ei. Sunt jucători de caracter, care pot salva echipa”, a spus Florin Prunea în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK a anunțat demisia lui Gigi Mulțescu încă de la prânz și a prezentat de asemenea că Dinamo și Dusan Uhrin au bătut deja palma pentru un contract pe un an și jumătate. Antrenorul ceh a oferit și prima reacție pentru site-ul nostru: „Vorbim mai multe miercuri după-amiază”, a spus noul antrenor al „câinilor”.

  • 3 meciuri a rezistat Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo
  • 11 meciuri consecutive fără victorie au „câinii”
  • 13 august 2019-10 martie 2020 e perioada în care Dusan Uhrin a mai stat pe banca lui Dinamo, când a reușit 12 victorii, 10 înfrângeri și 4 egaluri în 26 de partide
ADVERTISEMENT