Fotbal intern

Florin Prunea continuă războiul cu Mircea Rednic: ”A făcut o obsesie pentru mine”

14.02.2020 | 18:03
Florin Prunea continua razboiul cu Mircea Rednic A facut o obsesie pentru mine
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea, continuă războiul cu antrenorul formației Poli Iași, Mircea Rednic.

Florin Prunea continuă războiul cu Mircea Rednic: ”Nu face nimic în afară că împrumută clubul cu bani”

”Am văzut că a făcut o obsesie pentru mine, la fiecare conferință de presă mă atacă. Eu cred că ar trebui să-și canalizeze forțele către problemele care sunt la Poli Iași, pentru că problemele sunt destul de mari din ce văd”, a continuat Florin Prunea războiul cu Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

”Să-l lase el pe Prunea în pace, pentru că nu trebuie să ducă el turul lui Prunea. E angajat acolo la Iași, trebuie să vorbească despre el, despre ce face el acolo, că deocamdată nu prea văd că face nimic în afară că împrumută clubul cu bani”, a declarat fostul portar pentru prosport.ro.

”Eu am spus doar realitatea”

”De ce s-a ajuns la acest conflict? La întrebarea asta ar trebui să răspundă el. Eu nu am ce să răspund. M-a acționat în instanță, cu siguranță voi câștiga procesul, pentru că nu am spus absolut nimic decât ce spun ziarele despre afacerile lui și ale fiicei lui. Nu eu”, a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

”Ce a spus Ganea, când a vrut să-l aducă pe băiatul lui la Dinamo și i s-a spus că dacă nu semnează cu fiica lui nu are ce să caute la Dinamo. Eu am spus doar realitatea, ce s-a întâmplat și ce a scris presa. Atât și nimic mai mult”, a menționat oficialul dinamovist.

”Să nu-mi mai pronunțe numele”

”Dar de acolo și până la a vorbi de fiecare dată de Prunea… Eu nu am nimic personal cu el, am fost colegi de echipă, am jucat și la Dinamo, și la echipa națională. Am făcut un apel la el să nu-mi mai pronunțe numele, să-și vadă de treaba lui”, a încheiat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre cei doi a izbucnit la începutul acestui sezon, atunci când Florin Prunea l-a acuzat pe Mircea Rednic că este cel care îi insigă pe suporterii lui Dinamo și cere plecarea sa și a antrenorului de la acea vreme, Eugen Neagoe.

Rednic l-a acționat în judecată pe Prunea

Fostul antrenor al “câinilor” a anunţat că îl va da în judecată pe oficialul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Rednic îi cere lui Prunea să probeze acuzele pe care i le-a adus și a spus că actualul conducător de la Dinamo ”este prost”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic şi Florin Prunea se vor lupta în următoarele luni în sălile de tribunal, după ce actualul antrenor al lui Poli Iaşi i-a dat în judecată pe managerul lui Dinamo. 1 milion de euro este suma cerută de Rednic drept daune pentru declaraţiile pe care Prunea l-a făcut despre el.

ADVERTISEMENT