Sport

Florin Prunea, declarație categorică după numirea lui Flavius Stoican la FC U Craiova: „O variantă la îndemână și comodă!”. Exclusiv

Florin Prunea, fost manager general la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre aducerea lui Flavius Stoican pe banca celor de la FC U Craiova.
07.10.2021 | 14:03
Florin Prunea declaratie categorica dupa numirea lui Flavius Stoican la FC U Craiova O varianta la indemana si comoda Exclusiv
Florin Prunea, declarație categorică după aducerea lui Flavius Stoican la FC U Craiova: „A fost o variantă la îndemână și comodă!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC U Craiova s-a despărțit de Adrian Mutu după înfrângerea suferită în fața Universității Craiova, scor 0-2. Astfel că, formația olteană l-a adus pe Flavius Stoican, ultima dată antrenor principal, în Liga 2, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Florin Prunea, declarație categorică după aducerea lui Flavius Stoican la FC U Craiova

Fostul fotbalist susține că cei de la FC U Craiova au fost refuzați de antrenorii cu experiență și valoroși, astfel că s-a ajuns la varianta Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

În plus, Florin Prunea consideră că valoarea lotului echipei patronate de Adrian Mititelu nu reflectă locul ocupat, în prezent, în clasamentul Ligii 1.

„Nu au găsit altă variantă. Antrenorii cu experiență și valoroși nu vin în orice condiții. A fost o variantă la îndemână și comodă. Dacă au fost refuzați de către toți antrenorii…

ADVERTISEMENT

Craiova, din punctul meu de vedere, are un lot mult peste locul din clasament. Se află acolo datorită unei conjuncturi total nefavorabile.

Lotul este mai valoros decât poziția din clasament. Rămâne de văzut. Flavius vine după o pauză destul de lungă și, în ultimul timp, mai mult pe la Divizia B. Dar, sigur, are șansa lui. Bănuiesc că o să încerce să profite”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după 11 meciuri jucate.

Flavius Stoica: „Îmi pun obiective îndrăznețe!”

La prezentarea oficială, Flavius Stoican a declarat faptul că, de regulă, își stabilește obiective îndrăznețe. Însă, în momentul de față, își dorește ca jucătorii săi „să joace fotbal”.

ADVERTISEMENT

„În general, îmi pun obiective îndrăznețe. Știu ce pot și încerc să transmit jucătorilor… sper ca și ei să conștientizeze că suntem un club care vrea performanță, sunt condiții foarte bune. Important e să joace fotbal, ăsta e obiectivul meu acum”, a declarat Flavius Stoica, la prezentarea oficială.

Până în prezent, în cariera de antrenor, Flavius Stoican nu a reușit să cucerească niciun trofeu.

În Liga 1, Flavius Stoican le-a mai antrenat pe Dinamo, FC Voluntari, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași.

Tehnicianul, în vârstă de 44 de ani, va debuta pe banca celor de FC U Craiova, în deplasare, contra celor de la UTA Arad. Partida, care va conta pentru etapa a 12-a din Liga 1, va avea loc duminică, 17 octombrie.

ADVERTISEMENT