Fotbal intern

Florin Prunea, deranjat de măsurile luate de FRF: „Faptul că vom avea mai puține echipe e rodul muncii lui Răzvan Burleanu!”

10.04.2020 | 20:46
Florin Prunea deranjat de masurile luate de FRF Faptul ca vom avea mai putine echipe e rodul muncii lui Razvan Burleanu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul din șoseaua din Șoseaua din Ștefan cel Mare, dar a atacat și măsurile luate de Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Florin Prunea, deranjat de măsurile luate de Răzvan Burleanu

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a fost deranjat de măsurile luate de FRF și l-a atacat pe Răzvan Burleanu:

ADVERTISEMENT

„Este posibil să nu mai avem echipe în ligile din România și este rodul muncii lui Răzvan Burleanu, mi se pare incredibil că nu a ajutat financiar echipele cu probleme din ligile inferioare din milioanele de la UEFA”.

„Fotbalul nu a fost unit în aceste momente grele. Sunt și alte echipe din play-off care stau pe buza prăpastiei și sunt în situații mult mai grele decât Dinamo.

ADVERTISEMENT

Când vezi sumele pe care cluburile din Liga 1 le cer pentru fotbaliști slabi te iei cu mâinile de cap. La fotbal nu poți vorbi de forță majoră”, a mai spus președintele lui Dinamo.

„Eu cred că patronul va injecta capital pentru a lua licența”

Florin Prunea crede că Ionuț Negoiță va plăti banii pentru ca Dinamo să primească licența: Eu cred că patronul va interveni și va injecta capital pentru a lua licența. Nu cred că vom ajunge la o situația reprobabilă.

ADVERTISEMENT

Este o sumă derizorie cred eu. În momentul în care ți-ai vândut căpitanul pe 260.000 de euro mi se pare incredibil să nu avem bani de licență.

Eu sunt în șomaj tehnic, sunt de șase luni de când nu am primit salariul, băieții de vreo trei, dar important e să ia echipa licența.

ADVERTISEMENT

E imoral să intrăm în șomaj tehnic, unii patroni sunt fericiți că a venit coronavirusul și nu mai trebuie să plătească salarii sau prime de obiectiv”.

„Dialogul ar fi rezolvat această situație, nu să faci șobolănisme cu contracte pe ascuns, cu mail-uri. De acum înainte, jucătorii se vor gândi de 5-6 ori înainte să meargă la o echipă.

Marii dinamoviști e bine că au contestat situația de la Dinamo, iar noi trebuie să nu mai spunem că nu ne interesează situația de la club. Eu mai văd trei-patru cluburi care să nu-și ia clubul în acest moment, pe lângă Dinamo.

Nu cred că va exista o flexibilizare, UEFA nu se joacă cu aceste lucruri. Dușan Uhrin a fost extrem de elegant, eu am încercat să-l conving să rămână, dar a simțit și omul că nu se mai poate în această manieră”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT