Fotbal intern

Florin Prunea despre „războiul civil” pe care l-a găsit la Dinamo: „Au fost momente grele!”

07.04.2020 | 11:52
Florin Prunea despre razboiul civil pe care la gasit la Dinamo Au fost momente grele
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația prin care trece clubul din „Ștefan cel Mare” și și-a adus aminte de momentul în care a ajuns în tabăra „câinilor” și aseamănă perioada respectivă cu un adevărat război civil.

Florin Prunea despre „războiul civil” pe care l-a găsit la Dinamo

Florin Prunea a amintit de faptul că a ajuns la Dinamo într-un moment nefast, pe care îl compară cu un „război civil”: Din păcate când am venit la Dinamo am picat în mijlocul unui război civil, până la urmă a fost și o experiență pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Dinamo va intra în faliment, sunt convins că patronul nu va lăsa echipa să moară și va interveni.

La Dinamo au fost momente grele și atunci mi-am zis că ăsta nu mai e Dinamo pe care îl știu, să se certe dinamoviști între dinamoviști. Cu siguranță asta nu va fi ultima mea experiență la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Singurul poate să salveze Dinamo este patronul, care e un om serios. Eu nu am fost angrenat în vreo tranzacție, astea sunt problemele care îi aparțin domnului Ionuț Negoiță.

Eu nu pot să intru în sufletul omului, eu mă așteptam să fiu lăsat să conduc clubul, am încercat să ne vedem de treaba noastră, dar s-au întâmplat lucruri care nu trebuiau să se întâmple la un club profesionist”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă se va relua campionatul!”

Florin Prunea nu știe dacă se va mai relua campionatul și pune accentul pe faptul că fotbaliștii ar avea nevoie de o pregătire mult mai bună decât antrenamentele pe care le fac în casă, dar și pe faptul că multe formații din prima ligă au jucători străini care au părăsit România:

„Jucătorii se întreabă când se reia campionatul. Încercam să fac un program cu Adi Mihalcea, dar trebuie să respectăm toate regulile și e mult mai greu. Am venit cu inima deschisă la Dinamo, din păcate nu am reușit prea multe. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se va relua campionatul, pentru că sunt mulți jucători străini care au plecat, iar când s-ar întoarce ar trebui să stea alte 14 zile în carantină.

În momentul ăsta nu cred că se poate vorbi de transferuri, piața internă e moartă în acest moment”.

„Se pare că nu vom juca, primul scenariu a căzut, urmează al doilea scenariu care va fi cu probleme pentru jucători din punct de vedere al accidentărilor.

E vorba și de ideile pe care Adi Mihalcea vrea să le implementeze. Chiar sunt curios cum se vor desfășura meciurile, dacă se vor mai juca”,  a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT