Sport

Ce spune Florin Prunea despre venirea lui Iuliu Mureşan la Dinamo: “Nu se aruncă cu capul înainte!” Exclusiv

Florin Prunea a vorbit despre venirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo, însă consideră că nu va accepta funcția de președinte al „câinilor”
03.07.2021 | 21:15
Ce spune Florin Prunea despre venirea lui Iuliu Muresan la Dinamo Nu se arunca cu capul inainte Exclusiv
Florin Prunea, despre venirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo: „Nu cred că se aruncă cu capul înainte!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo și adevăratul motiv pentru care a luat această decizie care a creat panică în rândul jucătorilor și suporterilor alb-roșii. Venirea unui președinte cu un proiect solid ar putea însă resuscita Dinamo.

Fanii-acționari din board-ul DDB i-au făcut o ofertă fostului președinte al lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, care este așteptat în Ștefan cel Mare, iar fostul mare portar a vorbit despre această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, sceptic cu privire la varianta Iuliu Mureșan: „Nu se aruncă cu capul înainte!”

FANATIK a stat de vorbă cu fostul președinte al „câinilor”, Florin Prunea, despre posibilitatea ca Iuliu Mureșan să vină în Ștefan cel Mare.

Chiar dacă e de părere că e o variantă foarte bună pentru Dinamo, Prunea e convins că Iuliu Mureșan nu va accepta în orice condiții să vină în „Groapă”, mai ales că alb-roșii au situație financiară dezastruoasă: „Iuliu Mureșan e o variantă foarte bună, un om cu experiență. Îl cunosc foarte bine! Mă îndoiesc că va veni, la cum îl cunosc eu pe domnul doctor”, a spus dinamovistul.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, Iuliu Mureșan este un om extrem de calculat și foarte cerebral, care va cântări foarte bine oferta primită din partea celor din DDB: „Domnul Mureșan e un om care nu se aruncă cu capul înainte și analizează foarte bine ofertele pe care le are”.

Florin Prunea regretă perioada ca președinte la Dinamo: „Nu o să mai fac asta în viața mea!”

Florin Prunea a fost președintele lui Dinamo între 11 iunie 2019 și 11 iunie 2020, iar fostul mare portar a dat în judecată clubul după ce nu a fost plătit în ultimele șase luni ale contractului. Dinamovistul a primit o decizie executorie, iar Dinamo trebuie să îi plătească 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Prunea a regretat reîntoarcerea la Dinamo și a explicat clar motivele: „Cred că oricine înainte să vină la o echipă se gândește și își face calcule. Eu am ales cu sufletul și cu inima când am venit la Dinamo, ceea ce nu o să mai fac în viața mea!”, a fost concluzia sa pragmatică.

Prunea a dezmințit zvonul conform căruia ar fi negociat cu DDB pentru preluarea funcției de președinte și a avut un mesaj dur: „Nu am purtat negocieri cu Dinamo pentru funcția de președinte! Cine a spus că am cerut 10.000 de euro pe lună ori e cretin, ori e dobitoc, ori e idiot! Asta e o tâmpenie cât casa! Eu țin legătura cu cei din DDB. Nu pot decât să ajut cu o vorbă sau un sfat”, a mai explicat acesta.

ADVERTISEMENT

Prunea nu vede nicio variantă pentru Dinamo dacă Uhrin pleacă

Prunea consideră că România trece printr-o criză profundă la capitolul antrenori români de valoare și care să fie capabili să gestioneze o situație precum cea de la Dinamo: „Din păcate ducem lipsă foarte mare de antrenori și nu știu cine ar putea veni. Chiar nu văd nicio variantă pentru Dinamo! Eu cred că ar fi o greșeală dacă Uhrin ar pleca de la Dinamo din motive extrafotbalistice”.

Fostul oficial al „câinilor” este prieten cu Dusan Uhrin, însă cu toate astea nu e convins că cehul va rămâne la Dinamo: „E decizia lui, dar nu e un om care să fugă. Nu știu dacă va continua, acolo problemele vin în fiecare zi. E o piesă foarte importantă pentru Dinamo. Nu pleacă fără să spună. A plecat și el acasă. Cu siguranță se va întoarce. Am înțeles că și echipa are liber până luni”.

Deși Dorin Șerdean a anunțat că are o înțelegere cu Pablo Cortacero prin care spaniolul se angajează să îi cedeze acțiunile, Florin Prunea e conștient că indiferent ce se va întâmpla Dinamo are nevoie de un investitor potent financiar: „Nu știu ce să cred despre acordul dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero. Chiar dacă e acționarul majoritar e nevoie de foarte mulți bani”, a declarat Florin Prunea în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 1 an a fost Prunea președinte la Dinamo
  • 40.000 de euro are de primit de la Dinamo
ADVERTISEMENT