Fotbal intern

Florin Prunea, detalii despre posibila vânzare a clubului. “Din ce simt eu, nimeni nu este interesat să cumpere Dinamo!”

03.10.2019 | 22:06
Florin Prunea detalii despre posibila vanzare a clubului Din ce simt eu nimeni nu este interesat sa cumpere Dinamo
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a spus lucrurilor pe nume chiar înainte de derby și a ținut să facă lămuriri în legătură cu posibilitatea ca Ionuț Negoiță să vândă clubul. Președintele formației FC Dinamo București susține că simte că nimeni nu este interesat să cumpere clubul din Ștefanc el Mare, chiar dacă Claudiu Florică a negociat cu actualul finanțator din “Groapă”.

Florin Prunea a vorbit despre vânzarea clubului Dinamo București

„Ar fi bine pentru toată lumea ca această incertitudine să se termine. Jucătorii nu sunt încântați de situație. Din ce simt eu, nimeni nu este interesat să cumpere Dinamo. Am spus asta de la început. Dar trebuie să se termine această incertitudine.

ADVERTISEMENT

Cred că și fanii sunt îngrijorați. Singurii care știu sunt domnul Negoiță și persoanele implicate. Eu nu știu nimic despre stadiul negocierilor. Aș fi spus dacă era cazul”, a declarat Florin Prunea, președintele formației FC Dinamo București,  la Radio Dinamo 1948.

Claudiu Florică și Enrique Cerezo s-au fotografiat împreună în momentul semnării parteneriatului dintre Regal București și Ateltico Madrid

Ionuț Negoiță anunța că s-a înțeles cu Claudiu Florică

Ionuț Negoiță anunța în luna august că este foarte aproape să vândă clubu, iar Claudiu Florică fiind aproape sigur succesorul său la formația din Ștefan cel Mare. Sunt discuții avansate cu domnul Florică, despre care aș putea să zic că este, practic, succesorul. Discuțiile sunt serioase, am agreat sume, am agreat condiții, rămâne să-și mai lămurească anumite lucruri. În teorie, mi-a dat un termen, undeva în perioada 15-20 septembrie 2019. Sper să fie realizabil!”, a spus Negoiță.

ADVERTISEMENT

Claudiu Florică, afaceristul care a negociat cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului FC Dinamo București, a vrut să cumpere și FC Argeș. Mai mult, milionarul a creat Regal Sport București, care din 2018 a devenit ACS Centrul de Performanță Rapid București, iar apoi s-a înțekes cu celebrul club spaniol Atletico Madrid pentru un parteneriat.