Sport

Florin Prunea, devastator după retrogradarea lui Dinamo: „Slugile au ajuns să conducă clubul! Se ascundeau ca șobolanii”

Florin Prunea a avut mai multe atacuri devastatoare după retrogradarea lui Dinamo, acuzând mai multe persoane pentru distrugerea clubului.
30.05.2022 | 00:08
Florin Prunea devastator dupa retrogradarea lui Dinamo Slugile au ajuns sa conduca clubul Se ascundeau ca sobolanii
Florin Prunea, devastator după retrogradarea lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul portar și oficial al „câinilor” a amintit de felul în care a fost gestionat clubul, încă din perioada lui Ionuț Negoiță, continuând cu investitorii spanioli.

Florin Prunea, devastator după retrogradarea lui Dinamo

Florin Prunea nu a rezistat după retrogradarea lui Dinamo și a avut mai multe atacuri dure după situația fără precedent care s-a petrecut la club:

ADVERTISEMENT

„Erau la Bălănescu în birou șefii de galerie, Șerdean și avocatul lui Negoiță, domnul Vali Gheorghiță. După aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat, cu schimbul de jucători.

Noi vorbim degeaba, eu am încercat să încurajez cum am putut, să trecem cu toții peste nenorocirea asta. Acum e momentul să se facă analize.

ADVERTISEMENT

Bravo lui Răzvan Zăvăleanu că a ieșit și a vorbit, dar nu trebuie el să vorbească pentru partea sportivă, dar jucătorii, administratorul special și ceilalți trebuie să vorbească despre partea sportivă”.

„Anul acesta, au fost aduși jucători la Dinamo care nici nu știu ce înseamnă acest club, asta a fost realitatea. 

ADVERTISEMENT

Stăteau închiși ca șobolanii, pe noi ne băgaseră în șomaj tehnic. Vorbesc despre slugi, care au ajuns conducători de cluburi în România. Cine? Ăia care făceau pâine pe vremuri!”, a spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

„Trebuie să se meargă înainte, din respect pentru suporteri!”

„Ionuț Negoiță era disperat să scape de Dinamo, dar revin și la fondul de investiții spaniol. Nu Negoiță a semnat contractele alea imense ale jucătorilor, nu Negoiță se închidea ca șobolanul prin birouri cu spaniolii, numai ei știu ce tâmpenii făceau acolo.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că portarii ăia doi luau doar ei bani, cred că banii ăia se mai duceau și în alte părți. Nu au fost numai spaniolii, au fost și românii, eu v-am dat un nume despre părtaș la această situație.

Să-i spunem și pe șobolanii ăștia, care au semnat contracte, care nu trebuiau semnate de ei, de au nenorocit clubul ăsta”, a continuat Florin Prunea.

„Eu cred că acum, trebuie să se meargă înainte, măcar din respect pentru suporterii ăștia, trebuie un antrenor, trebuie jucători și trebuie să dai drumul la treabă, să promovezi rapid.

Eu nu cred că Uhrin va rămâne la Dinamo, din ce știu eu nu continuă. Ce să facă Dusan, că a fost singur de când a venit, a picat într-un război care nu era al lui, e greu de ținut”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT