Fotbal intern

Florin Prunea, dezamăgit de ce a găsit la Dinamo: ”Dacă știam, nu veneam”

28.01.2020 | 07:51
Florin Prunea dezamagit de ce a gasit la Dinamo Daca stiam nu veneam
ADVERTISEMENT

Președintele Florin Prunea s-a declarat dezamăgit de ce a găsit la clubul Dinamo București și a vorbit despre probleme mai vechi.

Florin Prunea, dezamăgit de ce a găsit la Dinamo: ”Am picat în mijlocul unui război civil”

”Dacă ştiam ce e la Dinamo, nu veneam! Am picat în mijlocul unui război civil”, a declarat Florin Prunea la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, dezamăgit de ce a găsit la clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Din cel mai iubit jucător al lui Dinamo, cu trei săptămâni înainte suporterii îmi făceau scrisori de dragoste să vin la Dinamo, am ajuns… când am venit aici am ajuns să fiu înjurat, mi-au zis că oricine venea era înjurat”, a continuat fostul portar.

”Șerban are practic contract pe viață”

”Chestiile astea cu Şerban şi Rotariu, băiatul nu are nicio vină, dar după aceea se spune că Prunea dă declaraţii împotriva clubului. Păi cine a făcut aceste lucruri şi cu Şerban şi cu Rotariu? Nimeni nu dă nicio declaraţie, toţi se ascund după mese”, a spus oficialul dinamovist.

ADVERTISEMENT

”Vine Prunea şi se ceartă şi cu suporterii şi sunt pus în faţa unor situaţii penibile. Eu nu am văzut contractul lui Şerban. Practic ştiu că e pe viaţă! Numai în România se putea întâmpla asta”, a explicat Florin Prunea.

”La Rotariu, dacă pierdem, trebuie să dăm un milion”

”Nu stăpânesc speţa cu Rotariu, am câştigat în primă instanţă, dar dacă ne vine în cârcă, e vorba de peste un milion de euro. Dar nu cred că intră acum la procesul de licenţiere. În cazul lui Şerban, dacă nu semnează prelungirea contractului, e vorba de un milion de plătit”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a precizat că Dinamo mai are nevoie de 700.000 de euro pentru a plăti toate datoriile și să obțină licența pentru sezonul viitor. Oficialul clubului dinamovist susține că ultimele patru partide din sezonul regular au o mare importanță, sumele de bani provenite din drepturile TV depinzând de locul în clasament.

Suporterii dinamoviști vor vira 100.000 de euro în conturile clubului

Programul socios al ”Peluzei Cătălin Hîldan” a anunțat că va achiziționa 10% din acțiunile clubului Dinamo în schimbul sumei de un leu. Suporterii transmit că prima acțiune pe care o vor face după încheierea tranzacției este să vireze în conturi 100.000 de euro pentru plata restanțelor salariale ale jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic şi Florin Prunea se vor lupta în următoarele luni în sălile de tribunal, după ce actualul antrenor al lui Poli Iaşi l-a dat în judecată pe președintele lui Dinamo. Un milion de euro este suma cerută de Rednic drept daune pentru declaraţiile pe care Prunea l-a făcut despre el.

ADVERTISEMENT