Fotbal intern

Florin Prunea, dezamăgit după ratarea play-off-ului: “Am avut meciul în mână!” Ce spune de plecarea lui Uhrin: “Peste tot mai răbufnesc jucătorii”

11.02.2020 | 11:23
Florin Prunea dezamagit dupa ratarea playoffului Am avut meciul in mana Ce spune de plecarea lui Uhrin Peste tot mai rabufnesc jucatorii
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat pentru al treilea an la rând prezenţa în play-off după ce a fost învinsă cu 2-1 de FC Voluntari. Cu două etape până la finalul sezonului regulat, “câinii” nu mai au nicio şansă de a fi în play-off, însă vor putea să mai şteargă din amărăciunea suporterilor cu o victorie în derby-ul de duminică împotriva FCSB-ului. 

Florin Prunea, dezamăgit după ratarea play-off-ului: “Am avut meciul în mână!”

Florin Prunea s-a declarat dezamăgit de meciul făcut de Dinamo împotriva celor de la FC Voluntari, care a spulberat orice şansă la clasarea în primele şase: “Nu acum am pierdut play-off-ul. Am avut meciul în mână, am avut 3-4 ocazii mari.

ADVERTISEMENT

Am pierdut pe două greșeli individuale care parcă nu se mai termină. Parcă revăd meciul cu Sepsi. O să fie două obiective. În play-out este în alt campionat. Intensitatea va fi mult mai mare, dar nu cred că vom avea probleme cu retrogradarea.

Mai este și Cupa României și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm. Nu rezolvă însă amărăciunea acestui campionat. Este derby-ul de duminică pe care îl vom juca pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

A fost un cumul de factori. A fost un an foarte greu din toate punctele de vedere. Problemele financiare s-au mai reglat. Trebuie să mai plătim decembrie ca să luăm licența. Fanii au făcut ceva extraordinar”, a spus Prunea la Digisport Matinal.

“Nu s-a pus problema ca Dusan să plece. Peste tot mai sunt jucători care mai răbufnesc”

Managerul general de la Dinamo a spus că Dusan Uhrin va rămâne la club, deşi recunoaşte că în vestiar există nemulţumiri: “Nu s-a pus problema ca Dusan să plece. Are contract doi ani. Face o treabă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Nu depinde numai de antrenor. Peste tot mai sunt jucători care mai răbufnesc. Așa este peste tot. Este frustrare și supărare și apar momente în care este greu să te controlezi”, a spus Prunea.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo este pe locul 9 cu 31 de puncte, iar în lupta pentru play-off au mai rămas patru echipe care să se bată pe trei locuri: Astra, FC Botoşani, Viitorul şi Gaz Metan, echipa lui Edi Iordănescu fiind sub linie în acest moment.

ADVERTISEMENT
  • 31 de puncte are Dinamo
  • 16 februarie este data la care se joacă derby-ul Dinamo – FCSB