Fotbal intern

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre atacul ultrașilor la autocarul lui Dinamo: “Am sunat la 112! Au ieşit sătenii cu familii, cu copii!”. VIDEO cu incidentele!

17.08.2019 | 12:49
Florin Prunea dezvaluiri incredibile despre atacul ultrasilor la autocarul lui Dinamo Am sunat la 112 Au iesit satenii cu familii cu copii VIDEO cu incidentele

Florin Prunea, directorul general al clubului Dinamo, a făcut dezvăluiri de-a dreptul incredibile, cu adevărat șocante, despre ceea ce s-a întâmplat vineri noapte, la întoarcerea autocarului echipei spre București după meciul cu Chindia Târgoviște. Dinamo a jucat la Ploiești, în cadrul etapei a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1, împotriva Chindiei Târgoviște și a pierdut cu 3-2. Așa cum a relatat FANATIK.RO autocarul echipei a fost atacat pe drumul de întoarcere de către un grup de ultrași dinamoviști.

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre atacul ultrașilor dinamoviști

Florin Prunea a relatat cu lux de amănunte pentru postul PRO X evenimentele prin care au trecut el, jucătorii și stafful tehnic al echipei. Sunt lucruri care cu greu îți poți închipui că se pot petrece, dar suporterii dinamoviști au demonstrat și în alte situații faptul că sunt extrem de violenți și că nu se dau în lături de la absolut nimic.

“Am tras un semnal de alarmă, dar nu se face nimic. Am fost opriți vizavi de o benzinărie, aici, la Balotești. Au ieșit sătenii cu familii, cu copii, lucrurile au degenerat. La Poliție nu era nimeni, din păcate. Autocarul a fost înconjurat cu mașini. Și-au pus cagulele, dar pe unii i-am recunoscut. Am și discutat cu ei acum câteva zile. Înjurături, amenințări, asta e… Geamul din dreapta, de lângă ușă, este spart.

Florin Prunea a fost în milocul evenimentelor în noaptea de vineri

Prunea nu a găsit pe nimeni la Poliție în Balotești!

Dar nu cred că a fost o piatră, cred că a fost spart cu pumnul. Am sunat la 112. Am fugit până la urmă cu autocarul în cantonament, am ținut băieții puțin aici. Suntem preocupați și nemulțumiți de situația echipei. Mai departe, mi-e foarte greu să mă pronunț. Nu mai avem ce să facem, din păcate, e treaba autorităților statului să intervină. A venit o mașină de jandarmi la Săftica. Acolo, la benzinărie, nu s-a întâmplat nimic!

Am fost înconjurați și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ușa noastră e deschisă pentru oricine, am fost dispuși la dialog. E vorba de o frustrare de foarte mulți ani, s-au adunat multe în timp, lucruri pe care încep să le înțeleg și pe care suporterii spun că nu le mai suportă. Dar vorbim de jucători cu familii, de antrenori, ne-am speriat cu toții aseară.

Florin Prunea a povestit că Jandarmeria a venit la cantonamentul de la Săftica

Cere protecție pentru jucători și antrenori

Nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă se deschidea ușa de la autocar. Am așteptat un moment prielnic pentru a fugi, atât! În continuare, ne așteptăm la ce e mai rău. Și când ieșim pe stradă, tot timpul!

Cred că se impune o pază mai atentă la tot ce înseamnă echipa noastră. Mai fac un apel către autorități, sper să nu se întâmple o nenorocire. De la amenințarea verbală la cea fizică nu mai e decât un pas. Repet, dacă se deschidea ușa la autocar, nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat”