Fotbal intern

Florin Prunea, despre o posibilă întoarcere la Dinamo: „Este un capitol închis”

Florin Prunea despre o posibila intoarcere la Dinamo Este un capitol inchis

Florin Prunea, fostul internațional care a fost aproape să ajungă în conducerea „câinilor roșii”, a urmărit din tribune partida dintre FC Voluntari și Dinamo București, alături de fostul său coleg Ionuț Lupescu.

„Eram în tribune cu Ionuț Lupescu și cu mai mulți dinamoviști. Eu i-am zis lui Ionuț să mergem la meci, că el nu prea voia, dar i-a plăcut până la urmă. A fost un meci important pentru că putea fi un nou început. Entuziasm nu știu cât a fost, dar mai mult o descătușare. Vine și meciul cu FCSB. Eu cred că meritau să câștige, că au avut și 3-4 ocazii mari. Toate au aparținut lui Nistor, care nu le-a fructificat. Și Voluntariul a avut fazele fixe. Ironiile cred că i-au impulsionat. E greu și pentru suporteri”, a spus Florin Prunea, la un post de televiziune.

Florin Prunea, despre derby-ul Dinamo-FCSB: „Naște ambiții foarte mari”

Prunea a exclus faptul că ar putea să ajungă în conducerea clubului din Ștefan cel Mare: „Eu cred că Mircea discută cel mai mult cu jucătorii. Din conducere mi-e greu să cred că cineva se poate apropia de jucători, pentru că din câte am văzut conducătorii lui Dinamo nu i-au încurajat. Pentru mine este un capitol închis, dar cine știe, poate cândva mă voi întoarce și acasă.”

Fostul portar al naționalei susține că așteaptă cu nerăbdare derby-ul cu FCSB: „Tot timpul este un derby, indiferent de poziția din clasament, pentru că naște ambiții foarte mari. Din păcate am mai multe amintiri plăcute din postura de conducător decât de jucător. Din păcate, când eram eu la Dinamo jucător, Steaua domina copios liga internă.”

După eliminarea rușinoasă din Cupa României, în fața celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, Florin Prunea a fost cerut de fani în conducerea clubului. Acesta a pus însă o condiție pentru a accepta o poziție în organigrama clubului: „Eu vreau să vin la Dinamo, dar conducerea trebuie să accepte ce am propus. Nu este vorba de bani, este vorba de durata contractului. Vreau o durată mai mare, am nevoie de mai mulţi ani”, a spus Prunea.

Florin Prunea a jucat în mai multe rânduri pentru Dinamo București și are în palmares un titlu și două Cupe ale României.