Fotbal intern

Florin Prunea, director la Dinamo? “Da, negociez, sunt discuții”

11.10.2018 | 10:39
Florin Prunea director la Dinamo Da negociez sunt discutii
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a vorbit despre posibilitatea venirii lui Florin Prunea la FC Dinamo Bucureşti, după plecarea lui Ionel Dănciulescu. Mister vede cu ochi buni această mutare şi spune că este nevoie de un om precum este fostul oficial de la Poli Iaşi pentru că în “haită” nu sunt oameni care să îşi asume răspunderea, mai ales acum, când clubul a rămas fără director.

UPDATE, ora 11:45. Florin Prunea a confirmat negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru a veni la Dinamo: “Da, negociez, sunt discuții. Normal că mi-aș dori să revin odată și odată la Dinamo, clubul la care am venit din 1977. Inclusiv azi am o întâlnire, iar pe seară voi putea oferi mai multe detalii”, a spus Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

“Poate fi o algere bună. Lucrurile nu sunt așa cum ne sunt prezentate în anumite medii. Se face o pactizare, că totul e mirific, că oamenii se iubesc între ei. Nu e chiar așa. Este o melodie care se numește «Mascarada». Explică că există musafiri care vin într-o casă, iar soțul vine de fiecare dată acasă cu alt parfum și cu ruj pe cămașă, dar nevasta nu are ce face, pentru că au musafiri.

Florin Prunea ar putea reveni la Dinamo ca director

Totul este normal, o mascaradă, ca în fotbalul românesc. Dacă s-a luat decizia cu Prunea, este de bun augur. Trebuie să existe și oameni care își asumă răspunderea într-un club”, a declarat Cornel Dinu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
Florin Prunea director la Dinamo? Ionel Dănciulescu, Florin Prunea şi Ioan Andone după meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, din Liga 1 Betano, disputat pe 17 septembrie 2016.
Florin Prunea director la Dinamo? Ionel Dănciulescu, Florin Prunea şi Ioan Andone după meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi

Florin Prunea a discutat şi el în urmă cu două zile despre posibilitatea unui nou contract cu FC Dinamo Bucureşti: “Am vorbit cu Ionuţ (n.r Ionuţ Negoiţă) acum zece zile. El vrea binele lui Dinamo, nu vrea răul! Deocamdată mi-e bine. Am fost observator la Juventus cu Young Boys, e bine şi pe afară“, a spus Florin Prunea la o emisiune de sport.

Ionel Dănciulescu a demisionat de la formaţia din Ştefan cel Mare în urmă cu puţin timp, iar Alexandru David, preşedintele clubului a spus că Danciu nu s-a potrivit cu funcţia de director care îi fusese oferită după plecarea lui Adrian Mutu. Acum, Prunea la un pas de a reveni la Dinamo ca director

ADVERTISEMENT